בעיות בהנקה

א מ א ט

New member
בעיות בהנקה

שלום רב, התינוק שלי בן חודש. בכל פעם שאני מניקה , אחרי 2-3 דקות הוא מתחיל לבכות וזה מתגבר לצרחות. אינני מבינה מה לא בסדר ביניקה ואני ממש מיואשת. ההנקה הופכת לסיוט כאשר בכל פעם אני מרגיעה אותו על הידיים ושוב מנסה להניק והדבר חוזר על עצמו אחרי מס' דקות מדוע זה קורה ומה ניתן לעשות?

בעיות בהנקה

נשמע מאד מתסכל בשביל שניכם, שההנקה עדיין לא "הסתדרה", אחרי חודש. חסרים כמה פרטים - האם מההתחלה זה היה דפוס היניקה או שהיה שינוי לאחרונה? האם יש לך מושג מדוע זה קורה? האם הוא מקבל בנוסף להנקה גם בקבוקים או מוצצים? האם את מרגישה שהוא תופס את השד בצורה טובה? איך העלייה במשקל שלו, וכמה חיתולים יש ביום עם פיפי וקקי? אם תוכלי לתת את הפרטים האלה יהיה לנו קל יותר לענות לך.

א מ א ט

New member
בעיות בהנקה- פרטים נוספים

אכן מתסכל ביותר. אני ממש מתיאשת מההנקה ... להלן תשובותי: -נראה לי שדפוס היניקה השתנה בשבועיים האחרונים.. -הוא מקבל בנוסף להנקה פעם ביום , בקבוק סימילאק, 60 CC . כמו כן פעם-פעמיים ביום בקבוק עם חלב אם שאני שואבת.הוא גם מקבל מוצץ . -אני מניקה בתנוחת שכיבה בלבד ומרגישה שהוא תופס את השד בצורה טובה. -העלייה במשקל היא 500 גרם לשבועיים ( קילו לחודש) , זאת לאחר תוספת של 60 CC סימילאק ליום. -כמעט כל חיתול שאני מחליפה הוא עם פיפי . אני מניחה שלפחות 6 ביממה . לגבי קקי, בשבועיים הראשונים היה כ -2-3 פעמים ביום ובשבועיים האחרונים היה מקרה שחמישה ימים לא היתה יציאה ועכשיו פעם אחת ביממה . -לדעתי הסיבה מהעובדה שיש לי זרימה איטית והתינוק מצפה לקבל בקבוק כדי לא להתאמץ .. מחכה לתשובתכם המיואשת

בעיות בהנקה

אני חושבת שאת צודקת בהשערה שלך - יתכן שהוא מתעצבן מכיוון שהזרימה מהבקבוק חזקה יותר. מדוע את נותנת סימילאק? האם את רוצה לעבור להנקה מלאה? יש דרכים להתגבר על בלבול פטמות - להרבות במגע של עור בעור, להחזיק את התינוק הרבה על הידיים או במנשא, לעשות אמבטיות משותפות ולהניק בהן, ולנצל את שעות הלילה, שבהן התינוק מנומנם יותר ובד"כ מסכים לינוק. כמו כן, אם זה אפשרי, אולי כדאי לעשות הפסקה מהמוצץ, ושאת הבקבוקים יתן לו מישהו אחר ולא את. אם את מעוניינת להפסיק לתת בקבוקים, גם זה אפשרי - העלייה שלו במשקל בהחלט טובה, ואפשר בהדרגה להוריד את הסימילאק וכמובן להמשיך לעקוב אחרי כמות החיתולים הרטובים.

למעלה