בעיות בהקלדת עברית בפאלם XT

יצחקקל

New member
בעיות בהקלדת עברית בפאלם XT

למרות שהפאלם שלי חדש יחסית אני מתקשה להקליד עליו במקלדת הוירטואלית. חלק מהאותיות מתפספס (המסך לא קולט שלחצתי עליהן), ולעיתים נראה שהמסך אינו מקוון במדוייק לנקודת המגע שלי למרות שאיפסתי אותו שוב ושוב. האם יש תוכנה שמספקת מיקלדת אחרת, גדולה יותר? או האם reset טוטאלי עשוי להועיל? והאם כן- כיצד עושים אותו? תודה מראש לכל מי שיכול לסייע כאן.

atzmony

New member
נתחיל

האם יש לך מגן מסך ? במידה ויש זאת יכולה להיות הסיבה ,אתה אומר שהוא חדש יכול להיות שיש עלין עדין את מגן המסך המקורי שהיגיע איתו? תוריד אותו!(וכדאי שתקנה חדש) ריסט תמיד יכול לעזור במידה וזה כתוצאה מתוכנה סוררת רק וודא שהכל מגובה. כשאמרת שאיפסת אותו שוב ושוב האם אתה מתכוון לאופצית הכיול באפשריות ?

cinargy

New member
חשוב ללחוץ עם קצת יותר לחץ על המסך

אני נתקלתי בבעיות דומות ומצאתי פיתרון שעבד בשבילי. מסך המגע של ה-TX משתמש בטכנולוגיה שונה ממסכי מגע של הרבה פאלמים ישנים. ה-TX דורש יותר לחץ על המסך בשביל לזהות במדוייק היכן אתה לוחץ. לכן, חשוב בזמן כיול מסך המגע להפעיל יותר לחץ ולא ללחוץ לחיצה עדינה מדי. תוכלו לנסות ולראות שבלחיצות עדינות לוקח הרבה יותר זמן לכייל את המסך (לפעמים 12 לחיצות) ושהכיול בהרבה מקרים לא מוצלח. כשלוחצים חזק יותר (מדובר על קצת יותר לחץ, בבקשה לא לחורר את המסך) ניתן לעיתים לכייל את המסך בשלוש לחיצות בלבד. קובי

AYELET1

New member
ודבר נוסף: אם אפשרות הגרפיטי

פעילה, המסך פחות קולט לחיצות. בטל אותה

למעלה