בעיות בהקלטה עם iRiver H340

Kodak997

New member
בעיות בהקלטה עם iRiver H340

יש לי iRiver h340 ואתמול השתמשתי בו לראשונה להקלטה. הקלטתי משהו כמו 20 הקלטות בנות 4-7 דקות, ממיקסר (אפשרות Line In בנגן). סה'כ יצא מעולה אבל יצאו לי 2 בעיות שחזרו על עצמן בחלק מהפעמים, והן: א. כמה שירים יצאו "גזורים" כלומר פתאום באמצע הקובץ חסרות כמה שניות (יכול להיות גם דקה שלמה) והוא עבר הלאה. קשה לי להגיד אם זה גזירות גם מקבצים אחרים כי הקלטתי טייקים של אותם שירים. ב. הקלטה אחת (ורק היא) יצאה ריקה לגמרי (4 וחצי דקות של שקט). מישהו נתקל פעם בבעיות האלה?

gt-master

New member
נסיון>>

ישנה אופציה שהנגן חותך כאשר הוא מבחין בשקט לזמן מסויים. ניתן להגדיר את זה בהגדרות הקלטה.זה נועד לצרכי חיתוך קטעים כאשר אתה מקליט מCD (כדי שלא יצא קטע אחד ארוך אלה טרקים שונים).

stardust19

New member
אכן כך- ישנה פונקציה כאשר אתה נכנס

לאפשרויות של המכשיר תחת הקלטה כמה זמן מרווח אתה רוצה בין טרק לטרק. זוהי אופציה שניתנת לתכנות אולם לא ניתן לשנות אותה במהלך ההקלטה לכן עם הזמן יבוא גם הניסיון וחוץ מזה כל הקלטה היאשונה ולכן אם אתה יודע שאתה הולך להקליט סגנון אחר של מוסיקה, למשל קלטת, צריך לשנות אפשרות זו.

Kodak997

New member
זו לא הבעיה

זה לא ששיר התפצל לשני טראקים. אלא ששיר (באותו הטראק) פתאום קופץ 20 שניות קדימה, כאילו החלק שהיה נעלם ונחתך מהקובץ.

gt-master

New member
תשמע>>

יש לו עוד מנגנון שנועד למיקרופון שברגע שהוא מרגיש שה LEVEL יורד מתחת לרמה מסוימת הוא לא חותך אלה עושה PAUSE ,וממשיך להקליט מאותה נקודה כאשר יש LEVEL יותר גבוהה. אני יודע שהמנגנון הזה נועד למיקרופון (אפילו חיצוני) וזה נשמע שזה מה שקורה אצלך.אני לא זוכר את השם של זה אבל צריך לשים את זה על OFF.

שאלה על הנגן הזה!!!!

ראיתי שהוא עולה בסביבות אלפיים ש"ל ל-40 ג'יגה שזה הרבה (מן הסתם) האם המכשיר שווה?? מבחינת הסאונד ואיכות תודה!!!

למעלה