בעיות בהקמת רשת ביתית

boldog

New member
התקנת רשת ביתית

כדי להתקין נתב בין שני מחשבים, האם אני צריך תוכנה????

boldog

New member
בעיות בהקמת רשת ביתית

יש לי נתב של חברת cisco מדגם 801 ואני לא מוצא שום תוכנה או משהו דומה כדי שאיתו אני יוכל לתכנת את הנתב. בבקשה, תעזרו לי......

dov98

New member
יש ספר לנתב, ויש גם אתר

של סיסקו בארץ. יש אפילו תמיכה לזה. תעזר בהם, כי לא ניתן לקנפג נתב בפורום.

boldog

New member
האתר שלהם בארץ לא תומך

האתר שלהם לא תומך ועוזר לי לדגם של הנתב שלי. בבקשה, תעזרו לי במציאת תוכנה לנתב מדגם זה....

dov98

New member
אין תוכנה

התוכנה בתוכו. אתה צריך להפעיל אותו בעזרת הממשק שנמצא בפנים, אם אני לא טועה הוא עובד על TELNET . רק הספר יעזור לך. כאן אין אפשרות פיזית לעזור לך עם הF16 הזה.

boldog

New member
אין ספר

אין לי את הספר של הנתב, מאיפה אני יכול להשיג אותו עם אני לא מוצא אותו ברשת?????

yaronmunz

New member
קבל :

boldog

New member
למה לא רואים את הכתובת???.

הכתובת ששלחת לי לא מופיעה בהודעה בבקשה תשלח לי עוד פעם תודה מראש...

boldog

New member
ללינק הזה כבר הגעתי

הייתי בלינק הזה ולא מצאתי שם שום תוכנה שקשורה לנתב. גיליתי כי השם של התוכנה של הנתב הוא Router Web Set Up Tool אם אני לא טועה... בבקשה, אם תוכל לתת לינק להורדה ישירה.. תודה מראש לכל העוזרים....

boldog

New member
גם לשם הגעתי

גם בלינק שנתת הייתי ואין שום הורדה של התוכנה... אם מצאת ותוכל לתת לי לינק שאני רק לוחץ והתוכנה תרד אני יודה לך מאוד בבקשה זה חשוב לי מאוד כי אני חייב להקים את הרשת בבית. תודה מראש לכל העוזרים....

boldog

New member
אבל זה רק מדריך

לפי ההוראות באתר של החברה הם מתקינים את הנתב עם תוכנה. והלינק שנתת לי הוא להורדת מדריך בלבד. תודה על הלינק אבל אני מחפש את התוכנה הודה לך עם תתן לי לינק לתוכנה.

dov98

New member
שוב

צר לי לאכזב אותך בכמה דברים: א. לראוטרים אין תוכנה, היא נמצאת בפנים. ב. הראוטר הזה יודע לעבוד רק ISDN ג. צריך להיכנס אליו בTELNET ולתכנת אותו. וזהו סוף הסיפור.

למעלה