בעיות בהתקנת linux

iso9001

New member
בעיות בהתקנת linux

שלום לכולם נתקלתי בבעיה בהתקנת linux redhat 6.2 ההתקנה כנראה לא מזהה את כרטיס המסך שלי. אני עובד עם לוח אם של pcpartner ה chipset הוא intel 810/810e ככל הנראה והכרטיס מסך הוא מובנה בתוך הלוח (intel 810/810e vga) המסך שלי הוא mag dj530 אני עובד עם מחשב p2 -233 ו 128mb של זיכרון האם ההתקנה לא עובדת בגלל כרטיס המסך או משהו אחר? האם גירסאות התקנה יותר מאוחרות של linux תומכות בכרטיס זה?

cmand

New member
שאלה:

למה אנשים עדיין ממשיכים להתקין גירסאות ישנות אפילו שכבר יצאו מלא גירסאות חדשות ויותר טובות ואתה לא הראשון שאני רואה שמתקין גירסא ישנה

mavor

New member
למה לקטול

6.2 היתה ההפצה הטוב ביותר של RH לפי דעתי יש לי שני מחשבים של לקוחות איתה רק לאדכן את הקרנל ל 2.4 נדב

הראל

New member
עם כל הכבוד לכוכבי העבר ../images/Emo42.gif

כמו אצל הגששים, כאשר המאמן מציע את אשתו לשחקן, כדי שיעלה למגרש ... כל הכבוד לגרסאות ישנות שכיכבו בהצלחה בעבר. נכון, יש דיסקים זמינים להתקנה, דיסקים שהגיעו עם ספרי הדרכה, או הופצו ע"י ירחוני מחשבים. אך מאד מומלץ לא להתקין אותם כיום. התשובה לבעיה שלך נמצאת בשאלתך
"הפצת לינוקס" המפיצה גרסת לינוקס, בדיוק כמו גרסת "מיקרוספט" המופצת בזמן מסויים. משתדלת להתאים לחומרה הקיימת באותו זמן. כאשר אתה ממשיך להשתמש באותה גרסה, אך מחליף רכיבי חומרה, לחדישים יותר במחשבך, אתה נדרש למצוא "דריברים" לאותה חומרה, משום שכאשר "חוברה" הגרסה, אותה חומרה לא היתה קיימת ולכן כמובן שלא יכלו לעשות דריברים בשבילה. כלומר, גם אם תנסה כיום להתקין Win3X או אף Win95 תיתקל בבעיות תאימות מול החומרות החדישות. בנוסף. במידה ותיכנס לאינטרנט, תהיה לך בעיית אבטחה רצינית. לכן, אל תתעצל, תמצא מישהו שיכול לתת לך גרסה חדישה של הפצת לינוקס עדכנית. ואותה תתקין בהצלחה

beitar

New member
למרות שאני חושב ש 6.2 אחלה הפצה

אני נאלץ להסכים איתך. חברים, בעיקר אלו שרוצים גרפיקה וצלילים, אין מנוס, אלא לעבוד עם משהו חדיש יותר.

הראל

New member
ושוב, כמו אצל הגששים ../images/Emo140.gif

עולה החדש מרוסיה מרואיין ע"י עיתונאי המחפש מתרגם. מתנדב פועל הנקיון שמוצאו מעדות המזרח, לתרגם. לאחר התרגום המוצלח מתפלא המראיין כיצד יודע פועל הנקיון לתרגם. עונה לו פועל הנקיון - אתם שואלים תמיד אותם שאלות, והם משיבים תמיד אותם תשובות
ו .. רק כדי לא לבלבל את החדשים : 6.2 זו גירסה ולא הפצה (ההפצה היא RH) ובבנין ציון ננוחמה

beitar

New member
גדול.... ../images/Emo13.gif

האמת היא שבאמת אני חש כאן כמו תוכי... תמיד אותן שאלות, תמיד אותן תשובות. לפחות זה משפר את ההקלדה העיוורת...

matam haifa

New member
כן...אף פעם לא הערתי על זה.. אבל

לפעמים זה ממש צחוק. אפשר 1 דקה לבדוק לפני השיגור לא? אבל זה נעשה אופנתי ראיתי, מי שמבלבל אותיות הוא בודאי "מקליד עיוורת" אז צריך לסלוח לו. כל זה היה סתם כדרך אגב. התרגלתי לקרא הפוך...

הראל

New member
התנשאות ?!

רבים מהאנשים הנהדרים בפורום זה, אנשים שמוכנים לבדוק (גם עבורך) הפצות, גרסאות, ותוכנות. אנשים המתנדבים לתכנת אפליקציות חדשות. אנשים המתנדבים לעזור. הינם דיסלקטים ! וכדי שלא יגבה ליבך, קראתי פעם מחקר הטוען כי רוב "פריצות הדרך" בנושאי מחשבים נעשו ע"י דיסלקטים. שמשום מה יש להם "קשר" יותר טוב עם המחשב. אי לכך, במחילה מכבודך, אל תצחק על שגיאות כתיב של אנשים !

matam haifa

New member
לא על זה דיברתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש הבדל בהקלדות לא????!!!!!! שכח מזה וזהו!

mavor

New member
כולם !!

לקחת שתי נשימות +כוס טקילה סן ריז(הרבה מלח מאת לימון) ולהרגע נדב

למעלה