בעיות בזיכרון או בדפדפן Chrome ?

היי כולם,

מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי בעיה שחוזרת באופן יומיומי מספר פעמים ביום.
אני עובד עם דפדפן chrome כרום, ואני כמעט בטוח שהבעיה חוזרת רק כשאני עובד איתו, הוא קורס.
השלטים שאני מקבל מהמערכת מצורפים להלן:
Capture2.JPG
וגם זה:
Capturecc.JPG

עוד פרטים על המחשב :
לפטופ ProBook 6570b של HP עם מערכת windows 7
מעבד אינטל i7
8 ג'יגה זיכרון RAM

עשיתי ניקוי קוקיז והיסטוריה, אבל זה בעיה שחוזרת.
יש משהו לעשות או שהמחשב הזדקן כבר?

בתודה
אלי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי כולם,

אני עובד עם דפדפן chrome כרום, ואני כמעט בטוח שהבעיה חוזרת רק כשאני עובד איתו, הוא קורס.
צפה בקובץ המצורף 38270
וגם זה:
צפה בקובץ המצורף 38271

עוד פרטים על המחשב :
מעבד אינטל i7
8 ג'יגה זיכרון RAM

בתודה
אלי
יש כמה דברים :
1 כמה לשוניות אתה פותח עד להודעה?
2 מה עוד עובד ברקע? תוכנות אחרות אנטי וירוס וכו'..
3 האם יש תהליכים זדוניים שתופסים זיכרון? תעלה לנו צילום של כל התהליכים במנהל המשימות מלמעלה עד למטה.

מה לבצע ?
1 תוריד MEMTEST
פה

מריצים אותה מדיסק און קיי תעשה לפחות 4 מחזורי בדיקה! ותביא תוצאות ..אם הזיכרון תקול לא מזוהה מלא אז הבעיה פיזית שם.

2 אם אתה רוצה לנקות קצת קבצים מיותרים ( זה לא ממש קשור לזיכרון אלא לנפח אבל טוב לעשות ) זה בכלי מערכת המובנים

3 להריץ את התוכנות הבאות להסרת מזיקים

https://www.eset.com/il/online-scanner/

4 אפס את כל הדפדפני שיש לך, אם יש תוספים תתקין אחד בדק אם זה עושה בעיה תתקין שני בדוק וכן הלאה

5 במוצא אחרון אפשר להתקין מחדש את ווינדוס ולשלול כל בעיית תוכנה, אם הבעיה נשארת זה זיכרון פיזי.

זה הצעדים שהייתי נוקט, על פניו 8 גיגה בשימוש סביר גם עם די הרבה לשוניות אמור להספיק בהחלט ..זה לא המחשב והמפרט . תוכנתי או חומרתי מה שהבאתי לך זה לזהות ולפתור מאיפה הבעיה.

יש כמה דברים :
1 כמה לשוניות אתה פותח עד להודעה? < אני פותח שתי חלונות של כרום שבכל אחת מהן לעיתים פתוח בין 5 ל -20 כרטיסיות.
2 מה עוד עובד ברקע? תוכנות אחרות אנטי וירוס וכו'.. > SPOTIFY לעיתים, לפעמים איזה אקסל או וורד, sticky notes של ווינדוז בקבוע, ודרייברים רגילים של קול עכבר וכו'...
3 האם יש תהליכים זדוניים שתופסים זיכרון? תעלה לנו צילום של כל התהליכים במנהל המשימות מלמעלה עד למטה. < שאלה טובה, כוונתך התוכניות שמופיעות תחת ה- services הפועלים כולל של microsot ? כי אם כן זה המון סנאפשוטים, שואל לפני שאתחיל... או של הסטארטאפ ?

תודה רבה על הפירוט! אעקוב אחרי כל עצותייך :

מה לבצע ?
1 תוריד MEMTEST
פה

מריצים אותה מדיסק און קיי תעשה לפחות 4 מחזורי בדיקה! ותביא תוצאות ..אם הזיכרון תקול לא מזוהה מלא אז הבעיה פיזית שם.

2 אם אתה רוצה לנקות קצת קבצים מיותרים ( זה לא ממש קשור לזיכרון אלא לנפח אבל טוב לעשות ) זה בכלי מערכת המובנים

3 להריץ את התוכנות הבאות להסרת מזיקים

https://www.eset.com/il/online-scanner/

4 אפס את כל הדפדפני שיש לך, אם יש תוספים תתקין אחד בדק אם זה עושה בעיה תתקין שני בדוק וכן הלאה

5 במוצא אחרון אפשר להתקין מחדש את ווינדוס ולשלול כל בעיית תוכנה, אם הבעיה נשארת זה זיכרון פיזי.

זה הצעדים שהייתי נוקט, על פניו 8 גיגה בשימוש סביר גם עם די הרבה לשוניות אמור להספיק בהחלט ..זה לא המחשב והמפרט . תוכנתי או חומרתי מה שהבאתי לך זה לזהות ולפתור מאיפה הבעיה.
תודה רבה על הפירוט! אעקוב אחרי כל עצותייך הנ"ל

קבצים מצורפים

• startup.JPG
    startup.JPG
    KB 70.8 · צפיות: 3

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אחלה , קודם כל באמת כנראה שאתה צפוף יכול להיות על הזיכרון שני מופעי דפדפן + וורד + ספוטפיי + ווינדוס ותהליכים ברקע..8 גיגה גבולי יכול להיות הסטנדרט שלי היום זה 16. לגבי הצילומים שבקשתי זה ממנהל המשימות לא מה שהבאת אני שם תמונה להמחשה..וכן לצלם הכל כמה תמונות שצריך.

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (9).png
    ‏‏צילום מסך (9).png
    KB 133.3 · צפיות: 3
אחלה , קודם כל באמת כנראה שאתה צפוף יכול להיות על הזיכרון שני מופעי דפדפן + וורד + ספוטפיי + ווינדוס ותהליכים ברקע..8 גיגה גבולי יכול להיות הסטנדרט שלי היום זה 16. לגבי הצילומים שבקשתי זה ממנהל המשימות לא מה שהבאת אני שם תמונה להמחשה..וכן לצלם הכל כמה תמונות שצריך.
תודה על התגובה המהירה. הבנתי, אתה מציע שאשדרג ל-16? זה משהו שאני יכול לעשות עצמאית בלי רקע? או עדיף להביא לטכנאי?
להלן מצורפים הקבצים (זה כולל כאלה שהם במצב stopped גם), אם תרצה אסנן אותם :

קבצים מצורפים

• service1.JPG
    service1.JPG
    KB 65.9 · צפיות: 2
  • service2.JPG
    service2.JPG
    KB 62.1 · צפיות: 2
  • service3.JPG
    service3.JPG
    KB 61 · צפיות: 2
  • service4.JPG
    service4.JPG
    KB 62.6 · צפיות: 2
  • service5.JPG
    service5.JPG
    KB 61.9 · צפיות: 2
  • service6.JPG
    service6.JPG
    KB 60.3 · צפיות: 2
  • service7.JPG
    service7.JPG
    KB 60.5 · צפיות: 1
  • service8.JPG
    service8.JPG
    KB 64.4 · צפיות: 2
  • service9.JPG
    service9.JPG
    KB 62.3 · צפיות: 2
  • service10.JPG
    service10.JPG
    KB 60.5 · צפיות: 2

רוב הזמן נח

Well-known member
תודה על התגובה המהירה. הבנתי, אתה מציע שאשדרג ל-16? זה משהו שאני יכול לעשות עצמאית בלי רקע? או עדיף להביא לטכנאי?
במנהל המשימות אתה צריך לצלם את מה שיש בלשונית פרטים.
לסדר את הרשימה לפי כמות הזיכרון.

לסדר את הרשימה לפי כמות הזיכרון.
- במנהל משימות יש - applications, processes, services, performance, networking ו - users . איזה מהן? בפרוסס הוא מראה ניצול של זיכרון באמת...
- ולגבי MEMTEST - ההתקנה צריכה להתבצע על הדיסק און קי?

רוב הזמן נח

Well-known member

- במנהל משימות יש - applications, processes, services, performance, networking ו - users . איזה מהן? בפרוסס הוא מראה ניצול של זיכרון באמת...
אחד ליד הלשונית שבחרת. נראה לי שבאנגלית זה processes. שם רואים מה עובד וכמה זיכרון הוא לוקח.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל

תראה מה צריך חלון מלא של התהליכים שנראה כמה זיכרון לוקח...זה בשמן שאתה עובד כרגיל על המחשב..מה שאתה רגיל לפתוח וכו' , אבל מש שנראה כמה זיכרון זה לוקח.מה של שעל 0 לא צריך. בנתיים ממה שהבאת אין תהליך חשוד.. ובכל זאת תבצע את כל הניקוי שאמרתי

שוב תציג איפה שהוא מראה זיכרון!

MEMTEST מחלצים לדיסק און קיי עולים ממנו ומריצים בדיקה..יש באתר את ההסבר איך ..

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
היי כולם,

צפה בקובץ המצורף 38270
וגם זה:
צפה בקובץ המצורף 38271

עוד פרטים על המחשב :
מעבד אינטל i7
8 ג'יגה זיכרון RAM

בתודה
אלי
ייתכן שהתוכנות כבדות על חלונות 7.
למה שלא תשדרג ל-10?

em28

Well-known member
המחשב מספיק חזק לגלישה בכרום, למעשה יש לי מחשב בן 20 שגולש יופי עם מפרט הרבה יותר עלוב.
8GB אמורים להספיק להפעלה סטנדרטית של כרום, בהנחה שאתה לא מפעיל עשרות טאבים.
אני הייתי מתחיל לבדוק מה/מי עוד רץ במחשב שלך, יכול להיות שיש לך שותפים סמויים ששותים זיכרון לשוכרה.

אם אפשר להוסיף סטיק זיכרון הרי ש-16GB זיכרון יעשו פלאים.
עריכה: בדקתי, המחשב הזה יודע לקבל 2 סטיקים של 1600 8GB DDR3, בבלאק פריידי קניתי כאלה - ב60 ש"ח לסטיק.

עריכה2: אולי במקרה מותקן לך WIN7 32BIT ? זה יכול לגרום לכך שגם אם יש לך 8GB המחשב מכיר רק 3GB.

נערך לאחרונה ב:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
המחשב מספיק חזק לגלישה בכרום, למעשה יש לי מחשב בן 20 שגולש יופי עם מפרט הרבה יותר עלוב.
8GB אמורים להספיק להפעלה סטנדרטית של כרום, בהנחה שאתה לא מפעיל עשות טאבים.
אני הייתי מתחיל לבדוק מה/מי עוד רץ במחשב שלך, יכול להיות שיש לך שותפים סמויים ששותים זיכרון לשוכרה.

עריכה: בדקתי, המחשב הזה יודע לקבל 2 סטיקים של 1600 8GB DDR3, בבלאק פריידי קניתי כאלה - ב60 ש"ח לסטיק.
עיצה קטנה..אם אתה תומך, תביא את הדברים שצריך. ראה כמוני תהליך שלם עם קישורים, מסודר . לזרוק לבנאדם תבדוק מה עוד רץ..הרוב לא יודעים איפה ומה ומי..ושים לב לעשות ניקוי למחשב אני לא רואה שהוא יודע למרות שזה כלי מובנה. שעוזרים עוזרים תעשה עבודה קצת, ככה התמיכה מליאה יותר ובאמת אתה עוזר כי כוונה טובה יש לך ללא כל ספק :)

em28

Well-known member
עיצה קטנה..אם אתה תומך, תביא את הדברים שצריך. ראה כמוני תהליך שלם עם קישורים, מסודר . לזרוק לבנאדם תבדוק מה עוד רץ..הרוב לא יודעים איפה ומה ומי..ושים לב לעשות ניקוי למחשב אני לא רואה שהוא יודע למרות שזה כלי מובנה. שעוזרים עוזרים תעשה עבודה קצת, ככה התמיכה מליאה יותר ובאמת אתה עוזר כי כוונה טובה יש לך ללא כל ספק :)
אני סומך על השואל שאם הוא לא יודע - הוא ישאל.
יש עוזרים מכל מיני סוגים וזה לגיטימי.

8GB אמורים להספיק להפעלה סטנדרטית של כרום, בהנחה שאתה לא מפעיל עשרות טאבים.

עריכה2: אולי במקרה מותקן לך WIN7 32BIT ? זה יכול לגרום לכך שגם אם יש לך 8GB המחשב מכיר רק 3GB.
תודה רבה חבר, נשמע רעיון ששווה עם הזיכרון סטיק. תוכל לשלוח לינק לאיזה זיכרון אתה מתכוון בדיוק? אני לא מתמצא...
לגבי 32BIT יכול להיות, איך אני יכול לדעת?

em28

Well-known member
תודה רבה חבר, נשמע רעיון ששווה עם הזיכרון סטיק. תוכל לשלוח לינק לאיזה זיכרון אתה מתכוון בדיוק? אני לא מתמצא...
לגבי 32BIT יכול להיות, איך אני יכול לדעת?
הסטיק הנוסף חייב להיות זהה בדיוק (אותה מהירות, אותה כמות פינים (240) אותו חברה) כמו זה שמותקן לך.
בכל מקרה זה לפתוח כמה ברגים, רק שבלפטופ זה כמה וכמה וכמה ברגים וצריך להיזהר לא לשבור משהו בדרך.

את עניין ה-32/64BIT אפשר לבדוק בקלות:
כנס אל: המחשב שלי --> מאפיינים מערכת --> ובדוק מה רשום תחת "סוג המערכת"

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 73.4 · צפיות: 2

רוב הזמן נח

Well-known member
זה היה לי כשביטלתי את הזיכרון שבכונן. בשביל להוסיף לו שטח אכסון. זאת בעיה של חוסר זיכרון. אולי כדאי לבדוק גם את הזיכרון הזה ושיש מספיק ממנו. זיכרון בכונן זה קובץ ה-pagefile.sys.

זה היה לי כשביטלתי את הזיכרון שבכונן. בשביל להוסיף לו שטח אכסון. זאת בעיה של חוסר זיכרון. אולי כדאי לבדוק גם את הזיכרון הזה ושיש מספיק ממנו. זיכרון בכונן זה קובץ ה-pagefile.sys.
תודה לך, לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות עם הקובץ pagefile.sys ? אין לי קובץ כזה במחשב...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה לך, לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות עם הקובץ pagefile.sys ? אין לי קובץ כזה במחשב...
אם אתה לא מכיר את זה סביר מאוד שלא נגעת בזה וזה תקין . אין לך מה לחפש שם ווינדוס מנהל את זה , אם אתה רוצה לודא הפעולה די פשוטה רק תעברת

ודא שהמערכת מנהלת את החלק הזה. אני די בטוח שלא שם הבעיה.

royeei

Member
היי,
אני מתלבש על הנושא הזה שקשור לכרום כדי לא לפתוח נושא חדש לשאלה קטנה שיש לי..
כשאני רוצה לנקות את הדפדפן “ clear browsing history “ יש שם אפשרות לבחור ״היסטוריית הורדות״ . מה זה בדיוק מוחק שם? זה יכול למחוק לי משהו שאצטער עליו או שזה קבצים לא חשובים כמו הקוקיז?
תודה

למעלה