בעיות בזיקפה, דחוף!!!

ROEI444

New member
בעיות בזיקפה, דחוף!!!

טוב אז ככה, בזמן האחרון אני ממש מיואש יש לי בעיות בזיקפה מתי שאני וחברה שלי רוצים לשכב ובגלל זה אני לא מצליח להגיע לחדירה זה קורה כבר חודש ואני לא יודע מה לעשות... גם כשיש זיקפה סבירה אני לא מצליח להחדיר.. מה עושים?? בבקשה אני חייב תשובות מאנשים שמבינים, זה באמת מציק לי מאד. תודה מראש

יש גריז סקסולוגי

גריז כזה נמכר חופשי בסופרפארמים (מקווה שלא תקנה גריז מזוייף).

מה לא ברור?

זה גריז מיוחד שאיתו מגרזים את הכוס אם הוא יבש מידי. לא צריך מרשם מרופא.

InterTime

New member
מה זה קשור לזיקפה ?

אל תלחץ .... יש כל מיני חומרי סיכה כמו Ky על בסיס מים או שמן (מומלץ מים) אבל זה לא קשור לזיקפה זה קרה בעבר ? אתה משתמש בתרופות ? סטרואידים ? מעוררי תאבון ? מורידי לחץ דם ? למה לא הלכת לרופא ? מה אתה מתבייש ? :) אל... היא עושה לך את זה ? או שאתה מנסה בכוח..? אני מציע שתרגע ו...במקביל תלך לרופא ותבדוק מה קורה וגם תנסה לבנות אווירה, אולי סרט כחול ברקע וכאלה תגיד לה שאם כבר קיץ עדיף שיהיה חם ויהיה בסדר

ROEI444

New member
יש מצב

יש מצב שהיא לא עושה לי את זה אבל אחרי שבוע שבועיים בצב"T אני מסוגל לתת גם לקיר... לרופא אני באמת מתבייש ללכת לא מאמין שהוא יפתור לי את הבעיה הזאת... ולשאלתך: לא ממש לא, אני לא לוקח שום תרופות. תודה על ההתייחסות

הפרטים החסרים הם: כמה זמן אתם חברים?

האם זו חברתך הראשונה? האם קודם כשקיימתם יחסי מין כן היתה לך זקפה? האם לה יש נסיון מיני קודם? האם אתה מאבד את הזקפה כי יש קושי בחדירה או כי לך יש קושי עם עצמך? איך ואיפה אתם מנסים? ובינתיים עד שאתה עונה אל תנסה לחדור אלא תעשו הכל ללא חדירה בכלל גם אם דווקא אז יעמוד לך.

ROEI444

New member
תגובה לד"ר

לא יכלתי לענות עד עכשיו הייתי בצב"א, אני אשמח אם תעני לי שוב... טוב אז ככה: לא זאת לא החברה הראשונה שלי, זאת גם לא פעם ראשונה שאני שוכב עם בחורה ופעמים קודמות לא היו הרבה בעיות, המקרה הזה קרה בעבר גם עם בחורה אחרת אבל אז זה קרה נראה לי בגלל הקונדום כי כל פעם שאני שם אותו אין לי זיקפה. בפעם הזאת לא שמתי קונדום והיתה בעיה בחדירה שפשוט לא הצלחתי, פשוט כל העניין מסתבך בחדירה ואז כשאני מנסה הרבה אז פשוט כבר לא עומד לי ואז זה אבוד... להזכיר שלבחורה שאני מדבר אין ניסיון מיני ואני כמעט בטוח שהיא בתולה, אנחנו מנסים בתנוחה המיסיונרית והרגילה... אני כבר לא יודע אצל מי הבעיה פה, יש מצב שאני לא מגיע לזיקפה מלאה בכלל...\אשמח אם תחזירי לי על זה תשובה.. תודה מראש זה באמת חשוב לי

למעלה