בעיות בזקפה לבעלי

לאורה8

New member
בעיות בזקפה לבעלי

שלום, אני חדשה בפורום, אודה מראש לעזרתכם הדחופה. אני נשואה 7 שנים לבעל מקסים , בעייתי/נו היא כך: הוא הראשון שלי בסקס מלא,בתחילה הסקס היה טוב ומספק אבל, בשנתיים האחרונות אני מרגישה שינוי בתפקוד המיני, הזקפה חזקה בתחילת הסקס אך נחלשת במהלכו, אני מצליחה לגמור איכשהוא ואז לקראת הסוף לפני שהוא גומר היא שוב מתחזקת.(זה נורמלי? אמורה להיות זקפה מלאה במהלך כל האקט? כבר אמרתי שהוא ראשון, לא..?) במודע או שלא זה גרם לי לרצות פחות סקס ואז שמתי לב לבעיה נוספת של גמירה מוקדמת, כמעט בתחילת החדירה. כשקיבלתי אומץ והעליתי את הנושא הוא אמר שהגמירה המוקדמת היא תוצאה של סקס מועט בזמן האחרון. הדבר לא נראה לי כל כך. אין לי מושג מה לעשות ואם זהו משהו חולף או מצריך טיפול מעמיק יותר. תודה שוב.

האם בן זוגך בריא? בן כמה הוא?

התופעה של התחזקות הזקפה לקראת הגמירה שלו היא נורמאלית ביותר. הזקפה אינה מכונה שמתפקדת לפי רצונך בדיוק וירידה בזקפה תוך כדי יחסי מין שנמשכים זמן היא נורמאלית גם כן כל עוד היא חוזרת שוב ונמצאת במעין סינוסואידה של עליות וירידות. אם אתם מרגישים שיש ירידה משמעותית באיכות הזקפה שלו והוא בריא לגמרי אז יש מקום לפנות לאיבחון אולי ישנן סיבות אחרות בחייו של מתח חרדה דיכאון וכ'?

למעלה