בעיות בלילה

בעיות בלילה

אני חדשה בפורום (נכנסתי בעבר פעם אחת)והייתי מבקשת ייעוץ/פתרון. בני בן ה- 7 חודשים עם קלאבפוט בשתי הרגליים וכיום הוא עם נעליים רק בלילה. בלילות האחרונים הוא מתעורר באמצע הלילה בבכי ומסרב להמשיך להיות עם הנעליים. בעלי ואני ניסינו לבדוק אם הן לוחצות לו אך לשווא. הוא מסרב לשתות או לקחת מוצץ ורק כשמורידים לו אותן הוא נרדם כאילו לא קרה דבר. האם זה קרה להורים/ילדים אחרים? אשמח לתשובתכם.

טאניוש

New member
קרה ועוד איך ../images/Emo10.gif

הנושא עולה בפורום מדי פעם. אצלינו (לאון בן שנה וחודשיים) זה בא בהתקפות- פתאום בלי התרעה מוקדמת לא בא לו על נעליים בלילה מסויים. אף פעם אי אפשר לדעת מראש. בדרך כלל אני מורידה את הנעליים ומחזירה כאשר הילד נרדם. בשבוע האחרון נשברתי סופית ב-5 לקראת בוקר, הוא פשוט לא ישן עד 5, או ישן רק על הידיים. כאשר הורדתי את הנעליים הוא נרדם עד 11 בבוקר. הבעיה היא שאי אפשר להשלים את שעות הנעליים בשנת צהריים, הוא לא כל כך ישן במשך היום...

galitdror

New member
טניוש, הבעיה הזו התחילה גם אצלנו...

אתמול היה לנו לילה סיוט. הוא לא נרדם עד 3 וחצי לפנות בוקר, ורק כשהורדנו לו את הנעליים הוא נרדם. אני חוששת להרגיל אותו לזה כי כמו שאמרת לגבי לאון, גם יהונתן לא ישן במשך היום...

טאניוש

New member
זה לא קורה כל לילה ../images/Emo57.gif

כנראה יש משהו אחר שמפריע לו לישון והנעליים מוסיפות. קשה לי להאמין שילד כל כך עייף מתעקש לא להרדם בגלל הנעליים. לאון עוד לא הולך, אני משלימה קצת שעות נעליים בטיולים, ממילא הוא יושב בעגלה ולא עושה כלום.

קורה גם קרה

אחד התיסכולים שלי כל פעם אותה השאלה. בימים האחרונים למשל צומחת לאושרי שן וכואבת לו. הוא עדיין מבקש מסג' ברגל- גם לכאבי שיניים. אז סליחה חוץ מהזדהות אין לי תשובה מעשית. מה שכן, אולי יש פעמים שלא הנעליים או הרגליים מציקות ממש אבל הנעליים הלא נוחות הן "הקש" שעוזר להרדם אחרי שמורידים אותן.

למעלה