בעיות במיטה

lygea

New member
בעיות במיטה ../images/Emo3.gif

שלום אנשים! יש לי בעייה, ואני ממש מקווה שתיעצו לי מה לעשות במקרה שכזה - אני נמצאת במערכת ייחסים כבר מספר חודשים. התקשורת בינינו זורמת, יש אינטרס וקרבה, אפילו מתכננים לעבור לגור ייחד. הבחור דואג להגיד לי שהוא אוהב אותי בכל הזדמנות. אבל כשעניינים מגיעים למיטה?! - פה הכל מתפוצץ. הוא חסר רגישות וקואורדינציה לחלוטין, המגע שלו גס ושלומיאלי, הוא לא אכפתי ולא מתחשב בצרכים וברצונות שלי. הוא מוותר על המשחק המקדים בסבבה וכנראה שכל מה שאכפת לו זה לדחוף כמה שיותר מהר ולגמור... אחר כך הוא עוד שואל אותי בשיא התמימות - גמרת? וכשמקבל תשובה שלילית מסתובב והולך לישון. בהתחלה הוא עוד היה מנסה לעשות משהו עם הידיים האלה, שלא יודעות לזוז, אך כנראה שעם הזמן פשוט התייאש ואפילו לא מנסה...
אני מיואשת! הבנאדם הזה חשוב לי ואני רוצה למצוא דרך לדבר איתו או להכווין אותו במיטה מבלי שהוא או האגו שלו ייפגעו...איך לדבר? איך לפעול? באיזה תזמון? באיזו דרך?
זקוקה לעצתכם!

magenta73

New member
תפתחי את הפה שלך, תדברי

ותגידי לו מה היית רוצה. את יכולה גם לבקש ממנו להיות רגע בשקט או לא לזוז ולנגוע בו כמו שאת היית רוצה שיגעו בך. את מאשימה אותו סתם. אני מצטערת. אתם כבר כמה חודשים יחד ואת לא הוצאת פיפס לגבי מה את אוהבת ואיך את רוצה. האשמה היא ממש לא רק שלו. זוגיות זה דבר של שני אנשים. פשוט לדבר, יקירתי. אין כאן "דרך", מיוחדת. פשוט לדבר...

lygea

New member
אני תוהה...

יש סיכוי שהוא אי פעם ישתפר? האם שווה לי להשקיע את האנרגיה פה? המין מהווה אצלי חלק חשוב במערכת הייחסים,וחשבתי - אולי אנחנו פשוט לא מתאימים מבחינה מינית? כמו שלפעמים אנשים, אף על פי שיש להם אינטרסים או תחביבים משוטפים - השיחה לא זורמת, כנ"ל פה, על אותו עיקרון. אני לא אוהבת את המגע שלו. כדאי לעזוב? לחתוך את הקשר? או להשקיע מאמצים בלנסות וללמד את הבחור...

magenta73

New member
אני לא יודעת....

אני לא מכירה אותו או אותך. מה שאני כן יודעת זה שסקס אכן משתפר עם הזמן, עם ההיכרות ועם האינטימיות. אבל בשביל זה צריך - שוב - לדבר. ואם הסקס מהווה כזה חלק חשוב אצלך - למה את לא עושה שום דבר בשביל לקחת אותו חכיוון שלך? שאת תהיי מרוצה?... אין הרבה פעמים בהם הגבר יעשה בדיוק איך שאת אוהבת, בזמן שאת אוהבת את זה. הם לא קוראי מחשבות. ומה זה לא אוהבת את המגע שלו?... לא הבנתי את זה. אם אני לא אוהבת מגע של משהו, אני כנראה לא נמשכת אליו. ואז באמת אין על מה לדבר...

תשמעי :

סקס הוא סוג של שפה. - וכמו כל שפה - אפשר ללמוד אותה. לכל אחד יהיה את המבטא היחודי לו ואת אופי ההגיה האופייני לו. לכן כל אדם הוא עולם ומלאו כשזה מגיע לסקס. העניין הוא אימון, התנסות ורצון, בעיקר רצון. יש מליון ואחד דרכים איך ללמוד את בן הזוג (וזו לא שגיאת כתיב...) וללמד את בן הזוג. ולכל אחד ואחת יהיו את הדרכים שלה - השאלה היא מידת המוטיבטציה. ברור שכולנו נרצה לקבל מוצר מוגמר שאין צורך בשיפוצים - אבל זה לא עובד ככה - צריך להשקיע וצריך ללמוד לאט לאט מה לעשות ואיך לעשות. אבל - לפי מה שאת מתארת כאן : הוא אדיש ולא מעוניין לדעת איך לעשות את מה שהוא עושה טוב יותר ואת - עייפה מכדי ללמד אותו - רק המחשבה על הדרך גורמת לך לחשוב פעמיים עם כדאי בכלל. אז כאן - את צריכה לשאול את עצמך מה את רוצה. להשקיע - ולעבוד קשה (ואין ספק שמדובר בהמון סבלנות וסובלנות..) ולקבל בסופו של דבר אדם שטוב לך איתו וכיף לך איתו בכל המובנים. או לוותר - שלפעמים גם זו דרך... אני תמיד מתאר את זה ברמה של : כשאני אהיה בן 70 - ובואי נגיד שהאינסטרומנטים לא יגלו עייפות חומר - כל מה שישאר זה לשבת על המרפסת עם כוס תה ולדבר. אז תמיד - כמו תמיד - התקשורת חשובה.

בתור אחת...

שהיתה במערכת יחסים שכזו...נמשכה כמעט שנתיים. המלצה שלי, תדברי איתו, לא עוזר... תזרקי אותו...סקס הוא סוג של התקשרות בלתי מילולית - אם אין את זה אז אין, תמשיכי לחפש. (זה מה שאני עשיתי). ולכל המייעצים, תקשורת טובה בשאר התחומים זה נחמד וחשוב אבל... אם אין סקס טוב בסופו של יום - למה להיות שם? תמיד אפשר להשאר "ידידים" כדי לדבר...
בקיצור, מאחלת לך להגיע להחלטה נבונה בהקדם.

מולימול

New member
חייב להגיב על זה ...

אף גבר לא נולד זיין מלידה ! ! ! תמיד אפשר לשפר ולהוסיף דברים. ( בגלל זה סטוצים הם לא כזאת חגיגת סקס כי תכלס אין כמו מישהו שמכיר אותך ויודע מה את אוהבת ושלא לציין את העניין הריגשי). הבעיה שלהם היא שהם לא מדברים על זה ואין להם רצון משותף לעבוד על זה כדי ששניהם יהנו אז ככה אם כבר את מייעצת לה לזרוק את הבחור זה לא בגלל שהסקס לא משהו אלא בגלל שאין לו שום רצון או כוונה להשתפר !!! יש הבדל תהומי בין השני המצבים . אני חושב שבעיקרון צריך לעבוד על זה יש ים של ספרים אתרים וכו' רק צריך רצון לשפר ... אני חושב שאם ההתיחסות שלו שלילית לגבי העניין, אז באמת אולי כדאי להמשיך הלאה. המון בריאות ואושר

mistero

New member
תפתחי את הפה שלך, תרדי לו ../images/Emo6.gif

חחח, סתם, פשוט זה היה מתבקש מהתגובה של מגנטה נא לקחת כל שטות שלי במידת הרצינות הראויה לה!

idany100

New member
גבר או שיש לו את זה או שאין לו

אי אפשר ללמד גבר "איך לגעת באשה". אי אפשר ללמד גבר" איך לזיין".

באמת, אבל באמת -

זו השטות הכי גדול שאי פעם שמעתי... אי אפשר ללמד גבר "איך לגעת באישה" ??? הוא מגיע עם חוברת הדרכה מהבית... הוא ישב עם אבא שלו יום אחד ולמד את רזי הדברים : "בני, יש לי משהו ללמד אותך,,, יש דבורים, ציפורים ואת מה שיש ל בין הרגליים..." סקס הוא משהו שלומדים, משפרים ומתבגרים לתוכו - ולכל אישה יש את המקומות והנקודות שלה - ואם לא נלמד אותן לא נהייה שונים מסתם מכשיר שעובד על "סרט נע" אפילו יותר גרועים מויברטור פשוט - שאפילו אותו מכוונת האישה למקומות הכי טובים מבחינתה.

daniel771

New member
הבעיה כנראה שאין לה פה.

אם היה לה, היא לא היתה בבעיה הזאת...

gititzi

New member
ואווו גרוע ביותר...אני מציעה

שתדברי איתו וכמה שיותר מהר...חבל שהזוגיות ביניכם לא תתפתח לרמות עומוקות ואינטימיות כפי שאת רוצה! זה הכי פשוט בעולם - לדבר, להקשיב ולראות מה קורה....אם לא תהיי מסופקת במיטה הזוגיות לדעתי לא תהיה בריאה וחזקה....יום נפלא

אמרו לך את זה.ואני מסכים עם הדברים

יש גברים שצריכים להגיד להם בצורה ברורה ופשוטה מה את רוצה ומצפה מהם! עד כמה שזה ישמע לך "מטורף", זה יקלט לנו בראש טוב יותר. בהתחלה זה ירגיש לך מוזר אבל בהמשך תיראי ניפלאות מהגבר שלך. מה לעשות כזה אנחנו...

l i r i 78

New member
זה בכלל לא עניין של לדעת מה עושים

זה עניין של אגואיזם טהור. אם הוא היה גרוע במיטה אבל מנסה להשתפר ולא מסובב את הגב כשאת אומרת לו שלא גמרת, אז הייתי אומרת לך תסבירי לו ותדריכי אותו, אבל כמו שאת מתארת את זה אכפת לו רק מעצמו ולא ממש מזיז לו ממה שקורה איתך. אולי הוא אומר לך כל דקה שהוא אוהב אותך אבל לפי מה שאת מספרת זה לא ממש נכון

יפגע או לא יפגע,

ככה זה לא יכול להמשך. את חייבת לפתור את הבעיה לפני שאתם הולכים לגור יחד. מפני שאחר כך זה יהיה קשה מדי ומאוחר מדי. ואם הוא לא מוכן לשמוע,אז בצער רב תאלצו להפרד.

למעלה