בעיות במקרר אמקור 3700 משנת 85

stio

New member
בעיות במקרר אמקור 3700 משנת 85

יש לי מקרר "אמקור" בשיטת קירור יבש דגם 3700 משנת 85'. מידי פעם המאוורר שמצוי בפריזר מפסיק לעבוד לחלוטין והמדחס ממשיך לעבוד והמקרר לא בתקופת ההפשרה. דבר כזה לא היה אף פעם. בזמן שהמאוורר לא עובד המקרר לא מקרר בפריזר וגם בתא המזון. ביום שישי ושבת מידי פעם הוא הפסיק לעבוד ל- 5 ול- 10 דקות מידי כמה שעות. היום הוא הפסיק לעבוד לחצי שעה בערך ובזמן שהוא לא עובד נשמעים קולות מהמקפיא. מה יכולה להיות הבעייה???? תודה מראש!!!

uv3

New member
לא נראה כמו בעיה שתפתור לבד

כנראה בעיה במגעים או מאוורר לא תקין צריך לבדוק אם בזמן שהוא לא עובד מגיע אליו מתח אבל לצורך כך עליך להזמין טכנאי.

רשר

Well-known member
מנהל
מנסיון, ציר שחוק! לחליף מאורר

או לנסות לדחוק את קץ המנוע ע"י גירוז הציר בגריז שעומד בטמפ' של המקפיא. כמו מגנה אדום אם אני זוכר נכון.

BOLDER

New member
מקרר 3700 NF

הבעיה היא עודף קרח הנוצר מחוסר איטום. בדוק תקינות הגומיות וכן את אטימות הדלת עם גוף המקרר. ניתן לכוון את האטימות ע"י כיוון הברגים מאחורי הגומי האוטם. יש להסיר את המוצרים מהדלת לפני כן. רעש כל כמה שעות נובע מכניסת המקרר להפשרה.(כל 6 ש"ע של המדחס)יח' ההפשר הינה גוף חימום על סוללת הקירור. כתוצאה מחימום הסוללה יש רעשים מהתפשטות הסוללה. המאוורר לא יכנס לעבודה עד שלא יקבל אישור טמפרטורה ממפסק הנקרא טרמו סטופ שמותקן על צינור היניקה ביציאה מהסוללה. אם יש לך שאלות נוספות הפנה אליי במסר אישי.אשתדל לעזור. בהצלחה קובי.

קובּי

New member
יו כמה שטויות בבת אחת

במקררי אמקור הפן לא מקבל מתח מהטרמוסטופ מה שצריך לעשות זה להחליף את המאוורר

smallstorm63

New member
טעות קובי

המאורר כן מקבל מתח מהטרמו סטופ. כניסת המאוורר הינה בטור לטרמוסטופ והינה ממותגת דרך מגע מחליף של הטיימר דרך הטרמוסטט של תא ההקפאה. ברגע שאני אמצא את התכנית במאגר תקבל אותה לעיונך... מה לעשות אחרי כל כך הרבה מקררי 3700 של אמקור אני קצת קצת חושב שאני יודע.

למעלה