בעיות בניהול הזמן שלי!!!

בעיות בניהול הזמן שלי!!! ../images/Emo55.gif

לשרשור הזה, כל אחד שיכתוב על בעיות שיש לו עם הזמן ו/או עם ניהולו.
אל תכתבו במה אתם מצליחים / מוצלחים בניהול הזמן שלכם ואל תציעו טכניקות - רק תתארו מה אתם לא מצליחים לעשות עם הזמן שלכם, למרות שהייתם רוצים.
בהצלחה!

deep ocean

New member
היום שמתי לעצמי 2 משימות

לכתוב הודעה ארוכה לגבי כל מה שעברתי = בוצע! לסדר את החדר=מתנתקת מהמחשב כרגע ואנסה להיכנס למוזה של לסדר את החדר......

הבעיות של Oranus עם הזמן...

אתם מוזמנים לקרוא על כך בהודעה של Oranus על הזמן... בשלב זה עדיין אנא אל תשרשרו הצעות ו/או טכניקות ו/או פתרונות להודעה זו, אלא רק שרשרו להודעת המקור ("בעיות בניהול הזמן שלי!!!") את חלקכם... שנשמע קצת במה אתם מתקשים, מה יש?!?!

לי יש בעיה בזמנים.......

לפעמים יש מבחן או בוחן, ואני יום מתעצל להתכונן מוקדם, אני קודם משחק או מתאמן או רואה טלויזיה או מחשב, ורק בלילה אני מתכונן....... ולהזכיר לכם שזה רק בגדר של לפעמים........ כי אני חרשן גדול למבחנים!!!!!!
אז ככה לפעמים אני מה זה רוצה להתאמן וממש לא יוצא לי מבחינת הזמנים........ הנה חשפתי את הבעיות בזמנים שלי ודרך אגב יש לי בעיה בזמן שאני מאחר לשיעורים של בן(בן כבר מודע לנושא, אך אני וחברי הבטחנו לו שנגיע לכל שיעור בזמן) דרך אגב בן יש לי ספר שנקרה איך להרוויח עוד שעה ביום מלבד ה-24 שעות........ ביי, עידודודו הלוחם

שומפי

New member
עוד חודש וקצת (21.10) מתחילים

הלימודים , ועדיין לא סיימתי את השנה שעברה , נשארו לי עוד 2 עבודות ומה שיקרה זה שלא יהיה לי בכלל חופש , לא דקה אחת של מנוחה . כרגע אני לומדת רצוף כבר 11 חודשים וזה נורא קשה . אם הייתי מנצלת יותר טוב את זמני לא הייתי מגיעה למצב כזה .
אבל - המוטו שלי בחיים - על טעויות משלמים !

ניהול זמן - כל הפתרונות!! עכשיו!!!! ../images/Emo55.gif ../images/Emo55.gif ../images/Emo55.gif

או-קיי, אז עכשיו הינכם מתבקשים לעשות שני דברים פשוטים: 1. להשיב לאלה שכתבו בקשר לקשיי ניהול הזמן שלהם (גם ובמיוחד אם אתם כתבתם על קשיים משלכם... ואתם אפילו מוזמנים לענות גם לעצמכם, אם בא לכם!!!) והכוונה היא למיטב זכרוני: שומפי, deep ocean, עידו ואוראנוס. בקיצור - שרשרו את תשובתם ישירות להודעה הרלוונטית. לדוגמא, תשובה לשומפי שרשרו להודעה של שומפי... 2. שרשרו להודעה זו טכניקות / עצות / תפישה כלליות בנוגע לניהול זמן... עזרו לנו!!! בקיצור - כל טיפ או טכניקה שיש לכם בנוגע לניהול זמן טוב יותר, שרשרו בלי להתקמצן!! שלכם באהבה, בן

ההמלצות של חוכמית!!!!!

ובכן, חוכמית בהודעתה הרגישה והנהדרת, העניקה לנו את תרומתה בכל הקשור לניהול הזמן היקר שלנו... מה דעתכם???

ההמלצות של רוח מדבר!!!

רוח מדבר בהודעתו המושקעת העניק לנו טכניקה מורכבת לניהול זמן... זה נראה מרשים ונהדר, אבל תגיד, רוח, האם זה עובד??? אם כן (סביר שכן, אחרת לא היית מביא את הטכניקה הזאת), אז אנא פרט: - מנסיונך האישי? - מנסיונם של אחרים? - באיזו מידה אתה מצליח ליישם את הדברים כרגע בחייך? - ובאותה מידה שבה אינך מצליח בכך, מדוע?

eliii

New member
גם אני כתבתי בשרשור אחר המוקדש

לבעיית הזמן שאני באופן כללי "לא מספיק שום דבר".... בכל אופן אני שונא כללים ועצות....הייתי מעדיף לבא למצב שפשוט"אעשה" באופן טבעי ואינטואיטיבי בדיוק מה שיהיה לי טוב וכמה ממנו שיהיה לי טוב...האם מישהו מבין את כוונתי?! ואם כן...האם יש טכניקה להגיע למצב הזה?! האם זה אפשרי בכלל לדעתכם?! להגיע למצב שבו אנו מחוברים לעצמנו וליקום בכזאת מידה שאף פעם לא חסר לנו זמן....

למעלה