בעיות בסדר ההשמעה

בעיות בסדר ההשמעה

אני רוצה שסדר השמעת השירים יהיה לפי סדר הקבצים (צירפתי תמונה) אבל בנגן הוא משמיע לי ראשון את 01 אחכ' 10 אחכ' 11 ...19 .02. אחכ' 20..21... וכו'... מה עושים? תודה רבה

יאיר B

New member
בתמונה לא רואים את מה שכתבת.

אם המספרים הולכים ככה: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 אז הוא אכן ישמיע את הקבצים בסדר שאתה כתבת. אם תוסיף 0 לפני הספרות הבודדות (כלומר 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11...) אז זה אמור לסדר את העניין. (זה קורה בגלל שמחשב רואה את המספרים בצורה קצת שונה מאיתנו).

יאיר B

New member
וזה בהנחה שהנגן תומך בקריאה של קבצים

ישירות מתוך התיקיה לפי שם הקובץ. אם הנגן (ולא אמרת לנו איזה) קורא את שם השיר מתוך התגית (ID3TAG) אז צריך לדאוג לסידור הזה בתגיות של השירים.

היי יאיר

1. דגם הנגן: I AUDIO G3 (של Iriver) 2. אני רוצה את השירים לפי הסדר שבו הם מסומנים בתמונה. שים לב שלכולם יש שם את אותו השם ובסוגריים כתוב מס'. (עשיתי זאת ע"י סימן כולם ושינוי שם לראשון). איך לסדר שהנגן יקרא לי את השירים לפי הסדר שבו הקבצים מסומנים בתיקייה במחשב? תודה רבה

יאיר B

New member
איאודיו של איריבר? נו, זה חדש! ../images/Emo6.gif

הדגם שלך נקרא G3 והיצרן הוא קואון (איאודיו זה שם הסדרה). איריבר היא חברה מתחרה לאיאודיו. לגבי מה שעשית - לא חכם במיוחד היה עדיף לשחק עם השמות דרך תוכנה לטיפול בקבצים, או מעבר של אחד אחד ותיקון השם. בהודעה הקודמת כתבתי על בעיות המספרים של המחשבים (שאצלם אחרי 1 בא 11 ואחריו 111 וכו'). צריך שיהיה שדה מוסכם של מספר ספרות (אם למשל מגיעים עד 20 נניח, אז צריך שדה של שני ספרות: 01, 02 וכו' עד 09, 10, 11 ואז זה ממשיך). את זה עושים באופן ידני קובץ קובץ. ה-G3 עובד על בסיס תיקיות, כלומר מתייחס לשם הקובץ (למזלך, לשחק עם תגיות יכול להיות יותר מעצבן).

היי יאיר לא כ"כ הבנתי..

היי יאיר !! ואולה צודק, היצרן הוא cowon - תמיד חשבתי שהיצרן הוא IRIVER. בכל מקרה, לא הבנתי, מה עלי לעשות בשביל שסדר השירים יהיה כפי רצוני ? האם עלי לעבור קובץ קובתץ ולשנות את השם ? יש דרך פשוטה יותר? תודה רבה, וסליחה על הבורות. אשמח אם תענה לי

יאיר B

New member
בעיקרון אתה צריך לעבור קובץ קובץ ולשנות.

יש תוכנות שיכולות לעזור, אבל עדיין זה יחייב מעבר על כל קובץ (תלוי מה אתה רוצה בדיוק לעשות). תוכנות כמו הסנדק למשל (בקישורי הפורום) אולי יעזרו. צריך להקדיש לזה כמה ימים, עושים את זה פעם אחת וזה מחזיק לתמיד (אם שומרים גיבוי של הקבצים במקום אחר מהנגן).

למעלה