בעיות בסרט

בעיות בסרט

כשעיינתי עוד פעם בדף על הסרט באתר, שמתי לב לכמה בעיות שיהיו בסרט: 1. דמונים - איך בדיוק הם יעשו דמונים מדברים? אם הם לא ידברו טוב וסתם ייראו כמו חיות מחמד זה יהרוס את כל הסרט. וגם אם איך הם יחליפו צורה בדיוק? אם לא נזהה שזה פנטילמון אלא רק בגלל הקול שלו זה יהיה מבאס. 2. אלתיומטר - בספר כשליירה קוראת באלתיומטר הוא פשוט עונה לה "וויל הוא רוצח", אבל בעיקרון הוא לא מדבר (על פי מה שידוע לי, מי יודע) ובסרט פשוט יעברו המשמעויות ונצטרך להבין אותם או שפשוט ליירה תקרא אותם בקול רם? יש לי עוד כמה, אבל אני חייב לזוז לבית-ספר, אז אני אמשיך אחה"צ.

SNTD

New member
כמה תשובות

1) נפלאות הטכנולוגיה יכולים להתגבר על זה בקלות, סתכל את הארי פוטר, יש שם תמונות בהן הפרופסור מקגונגל קופצת בתור חתולה מהשולחן ונוחתת בתור אישה, אני לא חושב שמעבר של חיה לחיה יהיה בעייתי מדי. 2) אני מניח שהסיטואציה תלך ככה שליירה תשאל בקול או שנשמע קול שהוא כאילו המחשבה שלה שישאל את השאלה ואז היא תגלה את התשובה ותלחש משו בסגנון "הוא רוצח?!"

האבק

New member
כמו שרועי אמר

1. בטכנלוגיה אפשר לעשות הכל. אגב, החברה שתעשה את האפקטים המיוחדים בסרט היא זו שעשתה את האפקטים ב"פ 4, ועוד את האפקטים בה"פ 5. כמו כן היא עשתה א תהאפקטים ב-X מן 3 - שלא ראיתי סרט עם אפקטים יותר יפים. אז בקיצור - זו לא בעיה. 2. היא יכולה ללחוש את התשובה, אפשר אולי לשמוע את המחשבות שלה.. יש הרבה דרכים לזה.

אבל

אם הדמונים יחליפו צורה כמו מקגונגל, איך בדיוק נזהה שזה פנטילמון כשזה חיה אחרת?

soungalo

New member
ממממ

אתה מכיר הרבה סמורים שנוהגים פשוט לקפוץ לידיים של אנשים ...? :)

Sunflower Fairy

New member
לי יש את התשובות הכי טובות../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

מי שקרא את הספר יבין הכל, ומי שלא קרא שיתבייש לעצמו. אני בכלל חושבת שסרטים שמתבססים על ספרים צריך לעשות ככה שרק מי שקרא יבין.
האהא, איזו מרושעת אני. *חיוך זדוני*

SNTD

New member
חחח באמת יצאת מרושעת :)

אבל מרושעת טובה D:

למעלה