בעיות בעבודה

bamba la bamba

New member
בעיות בעבודה

הנני שכירה במשרד בינוני. עובדת שעות ארוכות כל יום עם שכר יחסית נמוך. למרות שאני משכילה יותר מרוב האנשים במשרד, אני עדיין סובלת מחוסר הערכה, חוסר פרגון ובעיקר ניצול בסביבת העבודה הקרובה שלי. רוב הזמן רק מטילים עלי עוד ועוד משימות כאילו שאני לא עמוסה גם כך. אינני יודעת איך להתמודד עם המחלקה המצומצמת שבה אני עובדת, שלא מוכנה להושיט יד ולעזור ולו במעט, למרות שממני (עד עכשיו) הם תמיד קיבלו עזרה בשמחה. והכי מצחיק, שהם מתלוננים (בצורה בוטה) מה פתאום אני מסכימה לקבל את העבודות (שלא שייכות למחלקה שלי) שמטילים עלי מגבוה, כאילו שיש לי ברירה. כן, זה קצת אינפנטילי, אבל לצערי זו הסביבה שבה אני נמצאת שעות ארוכות (מאוד) כל יום. איך מתמודדים עם המצב? מתוך הנחה שכרגע אינני יכולה לעזוב את מקום העבודה הנוכחי. תודה

אל יאוש

זה שאת מרגישה חוסר הערכה זה מעיד אולי על כך שאולי התפקיד בכלל לא מתאים לך. תנסי בתוך הארגון אולי לעבור לתפקיד הולם יותר. בנוגע לחוסר פרגון ומטלות שמטילים עליך - דברים לא קשורים למחלקה שלך. מאוד פשוט. תלכי למנהל המחלקה - תגידי שאת יכולה לטפל ב-X מטלות היום ושלא תספיקי לבצע את המטלות שלך כי יש מטלות ממחלקה אחרת. ושהוא יחליט. תגידי שאת לא יכולה גם וגם. תשתדלי באופן כללי, למראות שאת נשארת הרבה שעות - לנוח בצורה מספקת ולקחת את זה באיזי...

אביבקיץ

New member
דברי עם המנהל/ת

אם גם הוא חושב שאת לוקחת מטלות שאת לא אמורה לקחת - תפסיקי לקחת את המטלות האלה. אם הוא חושב שאת צריכה לקחת את המטלות האלה - בקשי ממנו לפזר את העבודה בצורה מעט שונה, אם את מתרשמת שעלייך יש יותר מטלות מאשר על אחרים. או שימנה אחרים לעזור לך.

bamba la bamba

New member
קודם כל, תודה לשניכם על התגובה.

הלוואי וזה היה כ"כ פשוט. המטלות מגיעות ישר מהמנהל והוא לא ממש מתעניין בכמה שאני עמוסה, מבחינתו, שאני אעשה את הכל לא משנה איך. כאמור, אין לי פרגון או עזרה מהסביבה הקרובה אלא ההפך שמים לי רגל. לצערי, אני גם לא יכולה לעבור לתפקיד אחר בארגון. השאלה שלי היא דווקא בכיוון אחר - הייתי רוצה לקחת את כל המצב הנוכחי יותר בקלות אבל זה לא תמיד עובד. אשמח לעצות, איך לוקחים הכל יותר באיזי? תודות שוב

קודם

כל לא להילחץ. תעשי כמה שאת מספיקה, ותשאירי למחר את השאר. תמיד יש מחר. אם את לא מספיקה, אז שהבוס יפתור את בעיית כ"א. לא עוזרים לך? למה את עוזרת לאחרים? תגידי שאין לך זמן, ואת עמוסה.

למעלה