בעיות בעיות..

shir276

New member
בעיות בעיות..

יש לי חבר שאני אוהבת מאד, ואנחנו ביחד כבר כמעט חודשיים. לפני שבועיים בערך, הוא אמר לי שהוא לא בטוח אם הוא באמת אוהב אותי, ולפני כמה זמן הוא אמר לי שהוא לא אוהב אותי. לא בצורה רומנטית לפחות. כששמעתי את זה פשוט לא ידעתי מה לעשות עם עצמי- להישאר איתו, לא להישאר איתו, וחוץ מזה- מה אני אמורה להגיד כשהוא אומר לי דבר כזה?? החלטתי להישאר איתו בינתיים, כי עדיין טוב לנו ביחד, ואני פשוט לא רואה את עצמי בלעדיו. אני אוהבת אותו והוא מה שחיפשתי בערך כלהחיים. הבעיה הגדולה עכשיו היא שאני פשוןט מרגישה שאנחנומתרחקים, שהוא לא באמת איתי. כשאנחנו נפגשים בבצפר, אנחו יושבים ביחד, אבל לא כמו פעם. גם השיחות טלפון הן די חד צדדיות, בעיקר אני מדברת, ואני מתקשרת. הוא אמר לי שהוא רוצה שנישאר ביחד, אבל בינתיים אני מרגישה שאנחנו רק מתרחקים. הוא אמר שיכול להיות שמשהויתפתח לאהבה רומנטית, אבלאני לא יכולה לסמוך על זה. מה אני עושה? אני לא ר5וצה היפרד, אבל אני פוחדת שבמצב הזה אני רק אמשיךלהיפגע... מצטערת על החפירה אבל אני באמת לא יודעת מהלעשות..

לידרי

New member
לדעתי מגיע לך יותר

למה שתהיי עם מישהו שלא אוהב אותך? או לא בטוח? זה מה שחיפשת כל חייך? אפילו אם הוא מקסים והכל טוב אם אין לו רגשות עמוקים כמו לך עדיף קצת כאב לב עכישומ אשר יותר כאב לב אחר כך שיהיה בהצלחה

למעלה