בעיות בעיניים- מי ידע מי שמע ???

בעיות בעיניים- מי ידע מי שמע ???

הי, הייתי תלמידה ממש חרוצה ועשיתי חיפוש בפורום למילה "עיניים" בכל 12 החודשים האחרונים, ולא מצאתי תשובה. האמת, רוב ההודעות שהכילו את המילה "עיניים" היו בכלל בהקשר של "לעשות עיניים" לבחורים, ולא בהקשר של המחלה- מה שאומר שעדיין יש אווירה של סבבה בפורום... לשאלתי- בזמן האחרון יש לי מן ערפל מול העיניים, שמפריע לי בראיה, ולפני כמה ימים התחילה לי הפרשה מוגלתית משתי העיניים שמדביקה את העיניים בבוקר, ואני לא יכולה לפתוח אותן לפני שאני שוטפת במיים חמים. מצד אחד- אולי זו אותה דלקת שיש לילדים הקטנים בגן, וסתם חטפתי את זה דרך הבן שלי, מצד שני- אולי הסתבכתי? מישהו חווה גם כן את ה"ערפל" הזה? השועלית

שאנל

New member
פלאקוניל

אם את לוקחת את הכדורים, את צריכה לעשות בדיקת עיניים אחת לחצי שנה.

daphnal

New member
הי

אין לי לופוס אבל כל מיני תופעות שיכולות ללכת יחד עם... בכל מקרה אני ממליצה ללכת לרופא עיניים. כשלי היה עירפול בעין,זה היה בגלל התחלה של קטרקט על רקע של מחלה כרונית שניקראית יובאיטיס אחורית(בחלק האחורי של העין). הדלקת הכרונית פגמה בעדשה והקטרקט נוצר בתוך העדשה. מה יש להפסיד? בדיקת עיניים זה דבר קטן לעומת אי הודאות. אולי באמת זו סתם דלקת? מצד שני,אם מדובר בהסתבכות כדאי לטפל כמה שיותר מוקדם.

שמעתי על יוביאיטיס

..וזו אחת הסיבות שאני ממשיכה להחזיק בהפניה לרופא עיניים עמוק בתיק, ולא להזמין תור, כי כבר אין לי כח לאבחנות חדשות. קיויתי שאולי תגידו לי שזה רגיל, ואין מה לעשות... טוב, אז אין לי ברירה כנראה, צריך ללכת...

gaia20

New member
הי שועלה

כמו ששנאל ציינה, בגלל הפלקווניל ששוקע בעיניים לפעמים, רצוי מאוד לעשות בדיקה פעם בחצי שנה אז קדימה, בלי להתעצל ובלי קונצים, עוד השבוע תקבעי תור ותקבלי טיפול מתאים
וכמובן, תעדכני אותנו במה שקורה

daphnal

New member
לא להבהל...

זה לא אומר שזה זה...ולכן כדאי להורייד את ספק !!!!!!!! מלבד זאת,אני חיה עם זה כבר 19 שנים וזה בסדר. היום אני אפילו לא מקבלת טיפול. הרבה בהצלחה ותעדכני. דפנה.

אני לא יודע

ל-ערפל הזה יש כל מיני סיבות, אנחנו לא רופאים למרות שפה ושם יש כאלה שטוענים שכן, אז יאללה למכונית ולרופא העיניים. מתושלח הצעיר

לחץ חברתי (חיובי)

טוב, אז בעקבות הלחץ קבעתי תור לשבוע הבא. להמלצות שלכם היה משקל רב בהחלטה שלי ללכת לרופא עיניים, כי אני מנסה בשנה האחרונה להיות במגמת צימצום רופאים. גיליתי שאם הייתי הולכת לכל הרופאים שאני צריכה (פרקים, עיניים, פנימאי, ראומטולוג, עור, גניקולוג, שיניים, אימונולוג, גסטרו... והרשימה לא נגמרת...) הייתי מבלה כל יום אצל רופא אחר, ואני לא יכולה לחיות ככה יותר. בכל מקרה, תודה, ואני אעדכן אתכם אם יהיו התרחשויות מעניינות.

למעלה