בעיות בפלייט סימולטור

בעיות בפלייט סימולטור

בזמן האחרון גיליתי כי צריכת החשמל עולה כאשר אני מפעיל את הסימולטור. בטיסות מהירות האורות בבית ממש מהבהבים... מצורפת תמונה.

roee17

New member
11 מסכים ו4 מחשבים זה הרבה עומס...

שלום...אל תצפה שלאחר הפעלת 11 מסכים וארבע מחשבים בו זמנית הצריכה של החשמל בבית שלך תרד...לכל בית יש מגבלה בצריכה אשר את המגבלה הזאת חברת החשמל קובעת.

במקרה בתחום הזה יש לי רשיון מסחרי

11 מחשבים ומסכים, לא ממש יפריעו לצריכה ביתית רגילה, כמובן כשלא מפעילים את כל המזגנים, מכונות הכביסה ומדיחי הכלים. גם חברת החשמל לא קובעת כלום בנדון, הצרכן קובעה ויכול להזמין לדירה שלו גם חשמל כמו לבית חרושת כמובן זה יעלה לו קצת.

laronpilot

New member
לא נשמע לי הגיוני שהתמונה

צולמה אצל תומר יותר הגיוני שהוא הוריד אותה מהאינטרנט צריך להיות "פסיכי" אמיתי לנושא...

laronpilot

New member
אם התמונה צולמה בביתך...

הרי שאני מזמין את עצמי לבוא אליך לביקור... רק אם אתה רוצה כמובן.

laronpilot

New member
עכשיו הבית שלי...

במסגרת פרסומי "הבית של תומר", החלטתי גם אני לפרסם ת המערכת הפרטית שלי. אני מסכים כי יש דמיון בין המערכות ואני מכריז בזאת על תחרות: "מצא את ההבדלים" בין הפותרים נכונה, יוגרלו 60 שעות טיסה במטוס C-172RG כשהפרס ישולם על חשבון הזוכה.

מטוס אמיתי לא יותר טוב ?

יפתח ! אני לא "ארד" עליך כמו כל האחרים. ידעתי כי יש "מכורים" לעניין, אבל עד כאן. אבל ברצינות, לא יותר זול, מומלץ, נעים, נח, מענג, ולא תופס מקום בבית במיוחד עכשיו כשיש לך עוד גברת או גבר קטן בבית , איזה מטוס קטן וחמוד בשדה בלי בעיות חשמל, תוכנה..... היום בצהריים הייתי בטיסת אזורים,לבד. חיתחותים וקפיצות משוגעות. אפילו מדריכים אמרו שחתפו בחילות. אבל, זה הכייף בטיסה. קדימה לעבודה לחפש את הדבר האמיתי.

laronpilot

New member
עזוב, אחרי פגישה אחת...

גם הפסיכולוג יתחיל להטיס פלייט סימולטור.

למעלה