בעיות ברישום לגן - HELP

galar

New member
בעיות ברישום לגן - HELP../images/Emo124.gif

הי, יש לנו ילדה בת שנתיים. היא נולדה ב-30 לדצמבר 1999, שזה אומר שהיא לא יכולה להיכנס שנה הבאה לגן (ממשלתי) של ילדים בגיל 3 מפני שהיא נולדה אחרי 9 לדצמבר. אנחנו כבר ראינו איזה גן נחמד של עריית ת"א, אבל החברה בערייה מסרבים לרשום אותה לגן בגלל האיחור הנורה של 21 יום מתאריך הנקבע ע"י משרד החינוך. עכשיו, אנחנו במלחמה עם ערייה ואנחנו לא מתכוונים לוותר בכלות. האם יש פה משהו שעבר חוויה דומה ואולי יש לכם עיצה מה לעשות???? למי לפנות??? והאם אפשר לנצח בסיטואציה הזאות???? סליחה מראש על עברית הצולעת, אבל זו לא שפת האם שלי. תודה מראש

הי לך!

אין לי תשובות, רק עידוד. גלי שלי נולדה באותו תאריך שנה אחרי. עכשיו אני מבינה כמה מאבקים מצפים לי. למה לא להישאר בגן הקודם עוד שנה? מסיבה כלכלית? וסליחה על החיטוט, לא חובה לענות.

galar

New member
תודה על העידוד

ראשית, אני מקווה שכאשר בנך יגיע לגיל שלוש, ישנו את החוק. שנית, הסיבה הכלכלית היא גם גורם חשוב, במיוחד בזמנים אלו, וגם ביקרנו בגן טוב של הערייה שנמצא קרוב לבית ומצא חן בעינינו מאוד. רק מצער שבכל מקום יש כול כך הרבה בירוקרטיה לא הוגנת.

רותי ע

New member
אפשר להעביר את זכות ההרשמה? ../images/Emo8.gif

כי אני יכולה לרשום אותו (יליד אוגוסט 99) וממש לא רוצה. אז אולי אעביר לך את זכות ההרשמה?
ולא נעים להגיד אבל אני מבינה אותם. אם יתנו לילידי דצמבר יבוא מישהו שהילד שלו נולד ב-30/11 ויגיד-בגלל יום אחד?? איפה שהוא צריך לשים את הגבול. וצריך לחשוב אם באמת כל כך טוב לילד כל כך קטן להיות עם גם עירוני שאין בו תנאים כמון גן פרטי.. (אני לא מדברת כמובן על אילוצים כלכליים). ולי היה משהו דומה בתחום אחר. עשיתי בדיקות גנטיות על חשבוני ב-20/6 לפני כמה שנים. החל מה-1/7 יצא חוק חדש במכבי שמחזירים חלק גדול מהכסף. בגלל 10 ימים לא החזירו לי...

ofelya

New member
משהו דומה

קרה לבת של בן זוגי היקר לפני הכניסה לכיתה א´ , והיא עברה אבחון ע"י פסיכולוגית שקבעה שהיא אכן מוכנה להתחיל ללמוד. לקח להם הרבה זמן ועצבים עד לסוף האבחון. אולי אתם צריכים להביא חוות דעת "רשמית" שהיא מוכנה לגן?

למעלה