בעיות ברישתית העין

hrghrhjg

New member
בעיות ברישתית העין

יש לי רישתית (בעין)דקה מאוד כבר עברתי טיפול ליזר לאיחוי חורים דקים שהופיעו ברישתית מה אני צריך לעשות(או לא לעשות) כדי למנוע מהרישתית להיפגע שוב

m_katzmann

New member
בעיות עיניים

שלום לך, מה שאומר לך כאן יישמע קצת מוזר אם אינך מכיר את 5 האלמנטים עליהם מבוססת התורה הסינית, אך אני כאן מדברת כמטפלת וכבעלת נסיון מר אמנם לא ברשתית אלא בקרנית, אבל הגורם לבעיה הוא אותו הגורם. הכבד נפתח לעיניים ולכן כדי לשמור על עיניים בריאות אתה צריך לשמור על איכות פעילותו של הכבד ואולי גם של הטחול. מאחר שמצב רגשי משפיע על איכות זרימתו של הדם בכבד,טיפול רגשי יכןל מאוד לעזור להפגת המתחים השליליים שגורמים לכעסים ותסכולים וחוסמים את הכבד. מבחינת התזונה יש כאן מומחים גדולים ממני של מה מותר ומה אסור, אבל בגדול כל הלאווים המוכרים לך תופסים: לא מלוח מידי, לא חריף מידי,לא שומני מידי,ללא כימיקלים,ללא חומר משמר ועוד לאויים כהנה וכהנה. מה כן? פירות וירקות מתוקים ותבלינים כמו עלי דפנה, ג´ינג´ר, רוזמרין,צנון,לפת,בצל ירוק שומר ושמיר. שתייה מרובה של מיים לסילוק הרעלים וכוס מיץ לימון על הבוקר מ1-2 לימונים עם מים חמים. מה עוד? פעילות גופנית מכל סוג - הליכה, שחיה,יוגה,ריקוד . חשיפה אל הטבע, אל הים, השמש,הרוח העצים וההרים. מילת המפתח - רגיעה. קח לך שעה ביום, או יום בשבוע של רגיעה וכיף ותראה איך הכל מתחיל להסתדר. ולבסוף: אמונה ברשתית שלך, שהיא עכשיו חזקה. משפטים חיוביים יומיומיים כמו: העיין שלי בריאה וחזקה, שיאמרו על הבוקר או לפני שתלך לישון ישפרו את בריאותה של העיין. מאיה

רישתית העין

אני מכירה תרופה אחת הטובה לבעיות עיניים, רשתית, עיוורון, ואף 2 אנשים שהתנסו בה ונרפאו לגמרי. והיא רפואת העקרבים שהיא רפואה גדולה ובחונה מהתלמוד. אשמח לתת פרטים באם תרצי. אור ואהבה בת חן

למעלה