בעיות בשימוש ב TP-LINK AC750

haimgds

Member
קניתי TP-LINK AC750 לפני כחודשיים כדי לפתור בעיות קליטה בבית (בדיעבד, לא היו בעיות אבל זה סיפור אחר) והוא התחבר לרשת אוטומטית כמו שצריך ושימש כמגדיל טווח. חשוב לציין כי באותו זמן היה לנו את המודם הישן יותר של הוט שהיה מחובר בכבל אינטרנט למחשב שלי. ניסיתי להתחבר אילו כדי לקנפג ע"י פניה ל http://tplinkrepeater.net/ או לכתובת 192.168.1.1 ולא הצלחתי. אחרי הרבה מאוד ניסיונות המחשב שמריץ ווינדוס 10 הצליח איכשהו להתחבר פעם אחת וזהו...
לפני כחודש העברתי את המודם הישן של הוט לנקודת כבלים אחרת וחיברתי את ה TP-LINK AC750 בכבל אינטרנט למחשב שלי לתקשורת (אין לי וויפיי או BT במחשב). הוא התחבר מייידית ושימש כחיבור אינטרנט שלי.

השבוע התחילו לי בעיות אחרי שהמודם הישן יותר של הוט הוחלך בדגם החדש ביותר שלהם (חלק מהמחשבים הניידים לא הצליחו להתחבר לרשת הוויפיי במודם הישן), ה AC750 לא מצליח להתחבר למודם, אפשר לראות אותו דרך רשת הוויפיי ולהתחבר אילו אולם הוא לא מחובר אל המודם, ברשת הוא מופיע כ TP-Link_Extender ולא כ ModemName_Extender כפי שצריך. אותו דבר קורה כשמחברים אותו אל המחשב עם כבל.
כשפונים לכתובת 192.168.1.1 מגיעים אל המודם ולא המאריך טווח.
עשיתי לו רסט מספר פעמים אבל הוא עדיין לא הצליח ללמוד את הרשת החדשה.

-איך פותרים את הבעיה הזו?
-איך מאפשרים בו זמנית גם את חיבור הכבל אינטרנט וגם את חיבור ה USB-WiFi ב WIN7? כרגע, כשחיבור הכבל מאופשר לא ניתן להתחבר דרך הוויפיי.

למעלה