בעיות בשינה בעקבות הפסקת מוצרי חלב

moma1111

New member
בעיות בשינה בעקבות הפסקת מוצרי חלב

בשבועיים האחרונים אנחנו מנסים להרגיל את הבן לחיים ללא מוצרי חלב כשלב התחלתי בדיאטה ומה שקורה בימים האחרונים הוא שהוא מתעורר תכופות בלילה ומתקשה להירדם, האם מישהו מכיר את התופעה, האם זה חלק מהרגרסיה בעקבות הדיאטה, תודה מראש לעונים

bisty

New member
../images/Emo2.gif רק עכשיו אני מקשרת!

גם לנו יש בעיות שינה,בעיקר בעיות להרדם (לפעמים לוקח עד שעה וחצי) וזה התחיל אחרי התחלת ה-GFCF. חוץ מזה לא נצפתה אף רגרסיה.

Alizaslu

New member
בעיות בשינה

אנחנו התחלנו בדיאטה לפני כחודשיים. בשבועיים-שלושה הראשונים הילד החל להתעורר באמצע הלילה לדעתי בגלל שהיה רעב ואולי גם כשלב הסתגלותי לדיאטה. בהמשך למדתי להעשיר את בקבוק החלב של הלילה ביותר קלוריות ע"י הוספת 2 כפיות שקדיה בנוסף לחלב האורז וכן 4 כפיות גדושות של דייסה והילד חזר לשנת לילה רצופה. שימו לב לכמות הקלוריות שיש בחלב האורז לעומת הפורמולות השונות ותראו את ההבדלים. כדי גם לנסות (במידת האפשר) לתת לילד ארוחת ערב לפני הבקבוק.

bisty

New member
../images/Emo51.gif

בן לא שותה בקבוק (מעולם לא שתה - רק ציצי...)אבל ארוחת הערב שלו באמת נראת לי דלה מידי בהשוואה למה שנהג לאכול. אימצתי את רעיון השקדיה ואנסה להוסיף את זה למזון. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם סילאן? היום עשינו עיסוי עם שמן שקדים ומלח אנגלי והילד נרדם תוך 15 דקות. נראה מה יהיה בהמשך הלילה.

טל 0 0 0

New member
סילאן

את הסילאן אפשר לערבב עם טחינה גולמית ויוצא ממרח בטעם חלבה. הבן שלי מאוד אוהב את זה. מספר פעמים אפילו עירבבתי בזה את השמן של קרלסון והוא אכל ברצון.

טל 0 0 0

New member
עוד משהו

תלמה כתבה לפני כמה ימים מתכון של פנקיק - אולי אפשר לנסות ולשים את הסילאן כמו סירופ מייפל.

daphna26

New member
סילאן זה דבש המופק מתמרים

דבש רגיל אסור לתת לילדים בגיל פחות משנה. לעומת זאת - סילאן תמיד מותר

razgalili

New member
לא מכיר אישית את התופעה

אבל הורים דיווחו שבעקבות דיאטה הילדים לפעמים נכנסים ללחץ לכמה ימים בעקבות תופעות הגמילה מהקסומורפין.

למעלה