בעיות בתקיפה..

NADAVT26

New member
בעיות בתקיפה..

לאחרונה כל מי שאני שומע ממנו שהוא מתקיף אני רואה שהמתקפה לא מצליחה לא כמו פעם שבמתפקפה אחת היתה מסודר להרבה זמן הפעם במתקפה אחת אתה גמור הרבה זמן המתקפות שלי הולכות קשה למרות שאני חזק ממי שאני תוקף בלפחות 20 דירוגים מאחרים אני שומע שהלו על מוקשים והמתקפה לא הצליחה.. גם במתקפה השניה שכבר אין מוקשים גם אז המתקפה לא מצליחה מה צריך לעשות בשביל לתקוף כמו שצריך??

yyooonn

New member
לא תוקפים כל מה שזז :)

מחכים ובודקים עד שתהיה מדינה שתוכל להרוויח ממנה הרבה אדמה וכסף.

NADAVT26

New member
בדקתי, עדיין כיסחו אותי והם הרבה יו

יותר חלשות ממני! לא מבין איך זה קורה

Wolfinix

New member
קודם תרגל אחרי המדינה שאתה רוצה

לתקוף עם לווינים..תבדוק אם יש לה שדה מוקשים (שדה מוקשים שווה ל-50,000 טנקים ורק אחרי שכל המוקשים נהרסים האוייב מתחיל לאבד טנקים!!) ואל תשכח שאתה צריך יחס של לפחות 3:1 לטובתך כדי להצליח במתקפה עם מינימום אבדות...ושים לב לנתוני הצבא של האוייב..יכול להיות שהוא מדורג מתחתך כי כוחות ההתקפה שלו הם בקנטים..אבל ההגנה שלו מאוד חזקה..

meetAmeet

New member
שדה מוקשים=50 אלף טנקים?

אולי מבחינת מחיר... אך שדה מוקשים משמיד לך בערך 50% מהטנקים שלך, זו המטרה שלו...

Wolfinix

New member
לא.

הוא משמיד עד 50,000 טנקים ואז מבחינת החישוב זו מתקפה חדשה.. כלומר אם יש לך 50,002 טנקים ולאוייב שדה מוקשים ו5 טנקים- הוא עדיין יהיה בעדיפות של 2.5:1 נגדך..

meetAmeet

New member
חחחח לא נכון

חחחחח... אתה אומר את לבן אדם שאיבד 1.5 מיליון טנקים משדה מוקשים, תאמין לי אתה יכול לאבד הרבה יותר מ-50 אלף טנקים וטוב שכך, אחרת זה בכלל לא יעיל.

Wolfinix

New member
מה כמות הטנקים שהיתה למדינה השניה?

ומה רמת השיפורים שהיתה לה?לקחת את זה בחשבון?

meetAmeet

New member
בטח

במתקפות אחרי זה איבדתי בקושי עשרת אלפים טנקים, זה הייתה רק המתקפה הראשונה בגלל המוקשים...

Wolfinix

New member
צודק ../images/Emo13.gif אני לא הבנתי נכון את ערן

הנה קישור למה שהוא רשם...

r e x1

New member
אתה חייב לבדוק

את כל הנתונים על המדינה לפני שאתה תוקף, הדירוג לא משנה בכלל! חבר שלי רצה לתקוף מדינה אז ריגלנו להם ולמרות שהם בערך בדרוג שלו והוא דיי חזק היו למדינה רק 108 חיילים, 10 טנקים, 7 טילים להנה אווירית, 244 טילים נגד טילים ו2 מיליון ומשהו בקופה.

meetAmeet

New member
חחחח... אני יודע

אני גליתי את זה כבר לפני יותר מחודש, אתה לא מחדש לי. אתה יכול להיות חזק וזה רק בגלל לויינים או דברים אחרים מיותרים, לא הגעתי להיות ראשון בזכות חוסר מחשבה.

NADAVT26

New member
שמעו.. צריך לעשות משהו נגד המוקשים

צריך איזה פיתרון זה קצת בעייתי שמישהו במקום ראשון יתקוף מישהו שהוא פחות מעשירים מהצבא שלו והחלש יפרק לו תצורה בגלל שיש לו מוקשים ככה המשחק בכלל לא יציב כל הזמן יש שינויים בן אדם יכול להיות כפול מכל המשחק יחד ולעשות כמה צעדים לא נכונים הוא שחוט..

meetAmeet

New member
זה כמעט ההגנה היחידה שלך

זו כמעט ההגנה היחידה של החלשים מול החזקים, גורם הרתעה, זה עושה את המשחק יותר טוב לחלשים, בלי זה המקום יהפוך למערב פרוע ומדינות חלשות ימותו ישר בלי כמעט לשחק... אחד הצעדים החכמים והטובים ביותר, לשים טכנולוגיית מוקשים.

למעלה