בעיות בתקנת Red Hot

א-ז

New member
בעיות בתקנת Red Hot

אני מנסה להתקין את הלינוקס Red Hot 7.1 אני מתקין הכל טוב..... אבל... לאחר ההתקנה קודם כל מאיזו שהיא סיבה אני לא מקבל בוט של לינוקס רק של וינדוז... אלה עם כן אני משתמש בבוט דיסק של לינוקס (שהוא יצר) לאחר שהוא עולה הוא בודק חומרה כל הזמן (ה-OK הירוק) באחד מהם הוא נתקע.. אני נותן ctrl+alt+del הוא ממשיך עם ה ok מסיים עושה שוב ריסטרט...! וזהו.... אין לינוקס.... אני רוצה לעבוד עם המערכת זאת הפעם הראשונה....! לכן אני מעט בור בעניין .. תודה מראש!@

read.

enter the user mode, after you boot from your floppy, check the /etc/lilo.conf, direct it to the right hd and not the floppy, and type lilo again for the mbr rewriting. if your /boot is on a biger pratiotion the 2048 sectors you´ll have to use other boot manager, or get the redhat 7.2 with GRUB for a better boot manager.... you wrote that it´s also stucks on some what you referd "OK" line, might be some service that you are not supose to be running..... god i hate linux.... get something real, www.freebsg.org or if you still want linux then run debian, and not red hat.

תמר,

New member
חכה בסבלנות בזמן ה-boot

ושים לב אם מופיעה הודעת שגיאה, ובאיזו שורה זה נתקע. אם עוברות 10 דקות ושום דבר לא זז, יכול להיות שכדאי להתקין מחדש. אל תקיש על ctrl+alt+del סתם, כי זה מאתחל את המחשב, ואתה הרי רוצה להעלות אותו. אם תרצה עזרה נוספת בעניין, בבקשה פרט באילו הודעות נתקלת. לאחר העליה בהצלחה, תצטרך להתקין lilo. תוכל לעשות זאת בעזרת התוכנית linuxconf (ב-Xwindows או ב-console). תצטרך להגדיר שם את הלינוקס וגם החלונות. אם אתה לא המשתמש היחיד, יכול להיות שתעדיף לאתחל את המחשב בחלונות כברירת מחדל, ורק לפי בחירתך לבחור לינוקס (יש אנשים שה-boot manager מבלבל אותם, ולכן כדאי לתת לו זמן קצר)

א-ז

New member
אוקי אבל... יש בעיה אחרת

יש בעיה אחרת... את בעיית הבוט פתרתי.... אבל במהלך ההתקנה מופיע לי בעיה שהוא לא מוצא X-SERVER זה עושה לו בעיות.... התוכנית הותקנה התגברתי על הבעיה (זה היה קשור לכרטיס הרשת שלי) לאחר מכן קיבלתי בוט טקטס (כמו דוס) אני לא מכיר פקודות דוס ללינוקס לכן הקשתי מה שנראה לי הגיוני kde אבל גם שם קיבלתי בעיות עם X-Server אז מה זה ה X Server הזה ולמה הוא משמש.... אין לי בעיה עם בוט מנגר אני משתמש בקי מאוד בנושאי מחשב וינדוז פשוט לינוקס מאוד מאוד חדש לי שוב תודה מראש..

תמר,

New member
X server זה החלונות שאתה רוצה ../images/Emo13.gif

אם תתן פה את הודעת השגיאה, אולי נוכל לעזור לך. פרטים נוספים יעזרו גם כן: איזה כרטיס מסך יש לך? איזה מסך יש לך? איזה עכבר? כמה זכרון? ואם אתה בקיא מאוד, תוכל לעשות לעצמך טובה גדולה, ולחפש לבד את הבעיה. כך תלמד הרבה. על מנת לעשות זאת, תצטרך לרשום את הודעת השגיאה באופן מדוייק, ולחפש אותה ב-google, יחד עם המילים redhat 7.1 או linux. חפש גם את דגם כרטיס המסך שלך עם המילים xfree או xwindows. אם השגיאה נפוצה, תקבל הרבה תוצאות לחיפוש, וביניהם יכולה לנוח התשובה שאתה מחפש.

א-ז

New member
אוקי... אז ככה

מסך mag xj770t אותו הוא מזהה לבד.... כרטיס מסך inno3d gforce 64MB 256 DDR זכרון עכבר Explorer USB כשעולה הלינוקס אני מקיש למשל KDE והשגיאה היא cannot find Xserver במהלך ההתקנה הוא מזהה מסך באופן מלא.... עושה בדיקה אומר לי שהוא לא מצליח לבד ואם אני רוצה להתקין ידנית אני מתקין ידנית הוא לא מזהה 64MB מקסימום 32. לאחר מכן הוא רוצה צ´יפ סט ... מבצע בדיקה ולא מצליח! אני אקח את עצתך תודה אני ינסה...!

cmand

New member
שטויות

התקנתי לחבר שלי RedHat 7.2 ויש לו nvidia gforce 64m והוא זיהה אותו כמו גדול מה שכן לי יש nvidia riva tnt 32m v.64 והוא זיהה לי אותו בתור גירסא אחרת של ריבה טיאנטי אבל עדיין הוא זיהה שזה ריבה טיאנטי... בכל אופן זה עובד תותח ויש לרדהט 7.2 זיהוי מלא לכרטיסי מסך (לפחות במחשבים שאני התקנתי) אולי תנסה להתקין 7.2 ולא 7.1 אפילו שאני לא חושב שזה ממש שינוי כי גם ככה הכרטיס שלך לא משהו חדש כמו ג´יפורס 3 וכאלה

mavor

New member
בוקר טוב

בתור התחלה אני מבקש לעסוק בנושא שניקרא "נימוס" אני בתור בן אדם תמיד מנשא להיות מנומס ועניני בעיקר שאני בפורומים ו או בטלפון בגלל שאפ פעם אני לא יוצע מול מי אני עומד (אולי אני מדבר אם מנקל גדול בתלפון שפשוט לא אמר לי ??)ומנסיון של שנים הגישה הזת תמיד השתלמה לי גם מבחינה מיקצועית וגם אישית(פעם אחת בא אלי בחור מרופט לפני שהלכתי הביתה וביקש שרות אני נשארתי עוד כמה דקות ועזרתי לו בדיעבד התברר שהוא היא מנכל שווק של חברה מאוד מכובדת ובגלל היחס שוה קיבל קיבלנו חוזה די טוב ) אז אני מבקש להפסיק אם ההתלהמיות פה ולגלות קצת נימוס והבנה!! אחשב לגבי הבעיה יש שלוש סגי כ.מסך של NVIDIA שניתקלתי בבעיות איתם והם Gainward(כרטיס בצבע אדום יפה) INNO3D (כרטיס LOWEND) ומשהוא לא ידוע מטיוון לכולם ניפתרה הבעיה אחרי שהורדתי את הדריברים של NVIDIA וכולם היו מיסוג MX200 ו 400 64M לאחר שיחה אם עוד מישהוא בחול הגנו למסקנה שכול הטרטיסים האלה עברו שינוי ברמת ה BIOS והם לא 100% תואמים לדריבר הישן נדב

הראל

New member
אבל הגרסה שלו היא 7.1 ../images/Emo70.gif

ויכול מאד להיות שחסרים לו דריברים המתאימים לחומרות חדישות
(אתה דיברת על גרסה 7.2)

א-ז

New member
אז ככה...

קודם כל תודה רבה לכולם.... אני הורדתי את הדרייברים מהאתר שלהם כולל את הוראות ההתקנה איך להתקין אותו..... הוא נמצא אצלי בכונן c שפה מתחילה כל הבעיה שלי... אני יודע שזה אולי נשמע מצחיק אבל אני לא פשוט לא מצליח לעבור בין כוננים בגירסאת הטקסט של לינוקס... כל מה שניסיתי לא כל כך הלך... זה נשמע קצת מטומטם ואני לא מאמין שזה מה שתוקע אותי ..אני משתמש מנוסה בדוס (מיקרוסופט) אבל פה אני פשוט עומד אלום... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו לשלוח לי לינק של אתר שבו אוכל לקרוא על העניין...! בלי שום קשר נראה לי שאני יקח את ה 7.2 תודה לכולם (בלי לריב אני מעריך את כולכם)

הראל

New member
חיפשת תחת MNT ../images/Emo35.gif

בלינוקס. כל מה שאינו "לינוקס" ממש, כגון. CDROM, כוננים נשלפים וכוננים עפ "פרטישן" שונה. נמצאים תחת המחיצה - mnt ועוד משהו. בלינוקס קיים ממשק הדגש|נורטון מאד ידידותי שעובד נהדר ב"קונסול". אבל, שלא כמו ב"DOS" הוא אינו נקרא NC אלא MC
בהצלחה

למעלה