בעיות גב

אריאל**

New member
בעיות גב ../images/Emo5.gif

שלום לכולם. אני חדש פה ויש לי שאלה, אשמח לקבל תגובה. אני בסביבות גיל 50 לאחרונה אני סובל מכאבי גב. אני נוטל כדורים מסוג וולטרן. האם יש פיתרון לטווח הארוך יותר ברפואה אלטרנטיבית. האם יש למשהו המלצה למכון או אדם שיוכל לעזור לי בנושא.

אוי הגב

שלום! קיימות שיטות רבות לסייע במצבך הן במישור הפיזי והן במישור הרגשי. ויש קשר בניהם. לא צינת פרטים אחרים החשובם כגון: עיסוק, רקע רפואי. שיטות כגון: דיקור סיני, כירופרטיקה, CST, NST, HP, עיסוי, שיאצו ושיטות אחרות כגון: תמציות פרחי באך, הומאופטיה, תמציות קריסטלים ועוד... לא ציינת איזור מגורים. ממליץ לך לפנות למטפל רב-תחומי ע"מ לעבור ראיון עומק ולגלות את מקור הבעיה ורק אז לטפל. אשמח לעמוד לרשותך , תמיד! יואל שניאור - נטורופת - מנהל הפורום (כ"ס).

m_katzmann

New member
המשא קשה מנשוא

לאריאל שלום, בעיות בגב מתחילות כאשר המשא כבר כבד מנשוא. הגב שהוא נושא את כל גופנו פשוט נשבר מהעומס הרב ומתפרק. זוהי האזהרה הראשונה או כמעט הראשונה - אם לא תטפל בבעיה עכשיו - מאוחר יותר היא תתפרץ במקום כואב יותר. זה נשמע אולי קצת מוזר אם אומר לך שבעיות בעמוד השידרה כמו למשל פריצת דיסק הן בעיות שברגש.לכאורה נשמע כאילו שזו בעיה טכנית, שהפתרון לה צריך לבוא מהתחום הטכני: גבס,החזרת הדיסק למקומו וכו. כל תיקון שכזה הוא תיקון של הבעיה הכואבת כרגע. למעשה הגוף שלך זועק הצילו. עליך לחפש את המקור לבעיה והמקור הוא כמעט תמיד בתחום הרגש. לרפואה האלטרנטיבית מגוון מאוד רחב של פתרונות בתחום זה החל מעיסויים למיניהם, דרך טכניקות שונות, ועד לעיסוק בחיבור גוף-נפש. אני עוסקת בקנסיולוגיה - תורת התנועה המאמינה שאם אין תנועה - אין חיים - דרך בדיקת שרירי הידיים מגלים חסימות בתחום התזונה,האנרגיה,הרגש או המבנה ומטפלים תוך שימוש במגוון רחב של טכניקות ידועות. מאיה

למעלה