שלום דוקטור דוליטל../images/Emo140.gif
וברוכים הבאים, אני חושבת שאכן מצבך חייס טיפול ומיידי!!! אבא כמעט רצח את אמא אבא היכה והרביץ לאמא.. שררה אלימות בבית.. אתה מתאר סיטוואציצה קשה,אני רק מזועזעת מלשמוע את זה כאן.. אתה חושב שאתה רוצה לחיות עם אבא שכמעט הרג את אמך, אתה רוצה לחיות באווירה אלימה אתה רוצה לחיות באווירה שאתה לא יודע לאן מעשי אביך יכולים להוביל, נכון זה לא הכל ביידיך ואתה לא יכול להחליט על כל הדברים,על כל מעשי אביך על כל ההשלכות של המצב.. אני חושבת בתור לילדה להורים גרושים,שאכן המצב זה קשה אין ספק,התרגלות למציאות חדשהנ ושונה,התרגלות לעובדה שאין יותר אבא ואמא יחד, אך גם ככה המצב בבית אינו נשמע כמצב אידיאלי,ואם הם כבר הולכים לךהתגרש כדבריך,אני חושבת שלטובתך ולטובת אחייך,לוטובת שלום ובטחונכם,ואולי אף לטיפול אביכם.. שאכן תלכו לפחות כרגע למשפחה אומנת.. אני לא חושבת שזה בטוח וזה אפשרי להשאיר אותכם במצב הזה כרגע בביתכם.. אני לא יכולה להמצליץ לל,מה לעשות אני לא גורם סמכותי לכך,אני יכולה בתור ילדה להורים גרושים,להגיד שהשד נראה גדול כפי שהוא,המסכה שעוטים על הגירושים מפחידה באמת מכפי ש היא. אבא ואמא אולי לא יהיו לך יחד,אך יהיה לך שקט נפשי,אמא יותר מאושרת,ושלום ובטחון .. להתאבד?! לא חד משמעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא רוצה לפרט בנושא זה להשאר כאן איתנו אני פה.. מתי שתרצה... איפה שתרצה... בכל דרך שתרצה... גם אם זה רק בשביל שתדע שאני פה.... ודואגת וחושבת ... מה יכולה לעשות בשבילך ? כמו שכבר אמרו, אין דרכים טובות יותר או פחות כדי להוציא את מה שכבד שם בפנים איזו דרך שתבחר תהיה טובה וכולנו כאן בשבלך לא יודעת, אומרים שבסוף יהיה טוב כשאני שואלת מתי ה"סוף" הזה כבר יגיע אומרים לי להתעזר בסבלנות אז אני מתעזרת בסבלנות כמו שאומרים אם כל כך הרבה אנשים אומרים אולי יש אמת בדבר... תהייה חזק מחזקת אותך באלפי אצבעותיי ורק תדע שאני מודאגת,מחכה לכתיבת הודעה ממך,רוצה לשמוע מה דעותייך אני כן שומעת ואני כן רואה ואני כן מריחה ואני כן אוהבת וכן אכפת לי ואני כן כאן בשבילך. וזו לא רק אני, זה כל הפורום המדהים הזה, שכן שומע, כן רואה, כן מריח, כן אוהב, כן אכפת לו וכן כאן בשבילך. את אף פעם לא תהייה,לא ניתן לזה גם כשנדמה לך שאתה הכי לבד בעולם. ומה שכתבת... ממש חזק. מתאר את ההרגשה הזו של כולנו, ברגעים האלה שבהם הכל שחור ורע, ונדמה לנו שבאמת לאף אחד כבר לא אכפת יותר. שאנחנו סתם כאן בעולם הזה, פשוט סתם. אבל אתה לא סתם.. אתה לא.. אתה משמעותי להרבה אנשים,אני בטוחה ולהרבה אנשים אכפת ממך והרבה אנשים אוהבים אותך, והרבה אנשים מוכנים לתת לך תמיכה ויד וחיבוק וכתף, וכל מה שאתה צריך. אתה לא לבד.