בעיות הסתבכות עם פגסוס של אניבל...

hananiahamagniv

New member
בעיות הסתבכות עם פגסוס של אניבל...

כאמור הנה הדגם: http://dev.origami.com/images_pdf/pegasus.pdf אני תקוע בעקרון בהבנה של "מה לעזאזל קורב בשלבים 16-19.. איך אני יוצר את ה"מעויין" החתוך הזה? עזרה? בבקשה?

yepeled

New member
קיפול שיטוח תוך כדי יצירת מדרגה

בשלב 16 פותח את קיפול השיטוח הקודם. בשלבים 17 18 מסמנים את קפלים של המדרגה. בשלב 19 חוזרים אל קיפול השיטוח משלב 16 אך בתוספת המדרגה שסומנה. קשה מאוד! אבל אם הגעת עד לכן ודאי תצליח לגמור את הדגם. רוצים לראות תמונה בסוף!

hananiahamagniv

New member
תודה!!!

הבנתי את זה גם אתמול... אבל כנראה שדברים שאתה לא יכול לעשות ב2 לפנות בוקר, את כן תוכל לעשות ב2 בצהרים :) הצלחתי את השלבים האלה (למרות שהמעויין שלי חתוך בקו הקיפול שרואים בשלב 15... אקווה שזה לא משמעותי ואמשיך עתה... תודה רבה!

yepeled

New member
זה קיפול קשה

קיפלתי אותו היום עד הסוף. בהמשך קיפולים קשים יותר. התוצאה לא ראויה לצילום. כדאי להתחיל אותו מדף גדול 40 - 50 ס"מ. מאחר והגודל הסופי הוא בערך 1/4 של הדף.

yepeled

New member
קיפלתי וזאת התוצאה

קיפול קשה ומתוחכם, מנייר 25 ס"מ 80 גרם. קצת עבה, וקצת קטן. כדאי להתחיל מנייר 40 ס"מ 80 גרם. הדגם הזה מתאים מאוד להמשך עבודה של עיצוב!

yepeled

New member
עוד על פגסוס

חבר דתי מאוד שלי, שראה דגמים שלי של כל מני שרצים וחיות מיתולוגיות, שמח מאוד לראות את הפגסוס ואמר:" איזה יופי !- סוס של אליהו הנביא"

למעלה