בעיות התחברות ל- DVR

thunderbug1

New member
בעיות התחברות ל- DVR

חג שמח ושנה טובה לכולם!
ברשותי DVR עם מצלמות אנלוגיות (לא IP) אשר מחובר באופן קווי למגדיל טווח של טיפילינק WA850RE. מגדיל זה מחובר לנתב טיפילינק VR200 אלחוטית והוא זה שמחלק כתובות ברשת. עד לפני כ- 2-3 חודשים הכל עבד כשורה - התחברנו לשרת מצלמות גם מתוך הרשת בכתובתו הפנימית וגם הכתובת החיצונית כל פעם בלי בעיה.
כעת כשרוצים להתחבר דרך הדפדפן במחשב (לא משנה איזה דפדפן או איזה מחשב), פעם-פעמיים ביום או יומיים אין אפשרות להתחבר ואני נאלצת לגשת פיזית ל- DVR כדי לכבות ולהפעיל ושוב מסתדר ליום או יומיים וחוזר חלילה. חשוב לציין שכשזה קורה ולא ניתן להתחבר דרך הדפדפן, עדיין אפשרי להתחבר דרך התוכנה עצמה במחשב (שממש לא נוחה ואין אפשרויות שיש דרך הדפדפן) וכמו כן דרך הפלאפון. זה קורה רק אם מנסים להתחבר דרך הדפדפן. כלומר, הרשת לכאורה מתפקדת כמו שצריך, הפניית הפורטים עובדת, כתובת קבועה, אפשר להתחבר דרך כל דבר שהוא לא הדפדפן (עד לאיתחול ה- DVR כמובן).
אני באמת שלא מצליחה להבין מה השתנה פתאום. ניסיתי לאפס את הדפדפן ולהתקין את הפלאגין/תוסף מחדש, אפילו החלפתי את מגדיל הטווח במתאמי חשמל למרות שתיארתי לעצמי שלא זה מה שיפתור את הבעיה. זה פשוט כבר משגע. מילא הייתה אפשרות לאתחל את ה- DVR מרחוק (דרך האפליקציה או התוכנה) אבל אין כזו אפשרות ואני נאלצת לגשת לשם פיזית.

אשמח לשמוע רעיונות :)

blzvi

Active member
דרך דפדפן קשה

מכיון שהדפדפנים לא תומכים יותר בפלאגאין הדרוש.
ברם באמצעות תוכנה ייעודית כדוגמת CMS אין בעיה להציג את המצלמות.
את התוכנה תמצא ב CD הקטן שסופק לך.

thunderbug1

New member
תודה רבה על התגובה

יש לי CMS3 אבל הוא שונה משלך. של איזו חברה התוכנה שלך? אם יש שם גם אפשרויות לראות ולשנות את הגדרות ה-DVR ולראות את הלוג שלו כמו שזה נראה בתפריט למטה אז אולי אני אנסה להתקין אותה במקום.
בקשר לדפדפן, אני מצליחה להתחבר למצלמות כך שהפלאגין נראה עובד עדיין. אני גם מתחברת דרך הדפדפן ל- DVR במקום אחר ללא כל בעיה. התפריט דרכו מאוד נוח בין אם זה צפייה בלייב, הקלטות, הגדרות, לוגים וכו', פשוט משהו החליט להשתגע לאחרונה.
אני אנסה במקביל למצוא את ה- CMS שלך, נראה יותר נוח וידידותי.

blzvi

Active member
CMS3 אותו דבר ,לא משנה איזה

הבעיה היא להגדיר את המצלמות
אולי התמונה תעזור לך

thunderbug1

New member
>>>>

ה- CMS3 שהיה לי הוא מהאתר של provision-isr שממש לא אהבתי מבחינת הגדרות וכו'.
מצאתי את שלך מהפוסט הראשון אבל לצערי זה נותן לי login timeout כשאני מנסה להוסיף את השרת בין אם בכתובתו הפנימית או החיצונית. בחיפוש זה רק מצא את מצלמת ה- IP העצמאית אבל לא את ה- DVR. הכנסתי פרטים נכונים אז לא בטוחה למה.
אח"כ התקנתי תוכנה אחרת - ControlCenter 1.8.5.1 והיא די בסדר, אפשר לראות ולשנות הגדרות מהתוכנה ויותר חשוב יש לה אפשרות לאתחל את ה-DVR מהתוכנה, אופציה שלא הייתה לי לפני כן כך שאני לא חייבת לגשת פיזית לשם.
ניסיתי לחפש גם את התוכנה בתגובה השנייה שלך אבל לא הצלחתי למצוא את הקובץ להתקנה. השארתי בנתיים את התוכנה עם אופציית האיתחול ששימושית עבורי במקביל לדפדפן.

blzvi

Active member
אתה מנסה ממחשב שיושב על אותה רשת בייתית?

אז צריך ככתובת את ה IP ברשת המקומית ,מספר הפורט שפתחת בראוטר (מוגדר ב DVR ) ושם משתמש וסיסמא של הDVR

thunderbug1

New member
כן, מחשב מחובר לאותה הרשת

שתי תוכנות ה- CMS האחרות התחברו ללא בעיה, אבל התוכנה הזו מהפוסט הראשון שלך מסרב להתחבר.

blzvi

Active member
פורט 6066 לא נראה לי מתאים ל vendor

בד"כ לציוד גנרי יש פורט 34599 או 34567
והאם פתחת את הפורט בראוטר
תנסה vendor אחר.
ובכלל יש על ה CD תוכנה ומנואל
למה לנחש

thunderbug1

New member
הפורטים פתוחים בנתב

ולכן אין לי בעיה להתחבר בתוך הרשת ומחוצה לו. 6036 זה ה- Data Port כפי שניתן לראות בצילום מסך של הגדרות ה-DVR.
המכשיר ממותג כ- H.264 DVR והוא חיקוי של Provision-ISR כמו ה-DVR המקורי שיש לנו במקום אחר, אותם תפריטים והכל.
בתוכנת ה- CMS שלך ניסיתי גם את האחרים כ-vendor וקיבלתי שגיאה. אולי זה פשוט לא עובד עם הדגם שלי, 2 התוכנות האחרות התחברו ללא בעיה עם אותם נתונים.
ה- CMS שמותקן אצלי כרגע נחמד למרות שממשק הדפדפן יותר נוח ותפעולי בשבילי, שמתי לב למשל שה- CMS נותן לי להריץ הקלטות עד x4 בזמן שבדפדפן עד x16.
כשייצא לי להיות במקום של ה-DVR השני, אנסה להתחבר עם התוכנה ואראה אם ייתן לי גם שגיאה.

thunderbug1

New member
.

כן אלו הגדרות ה- DVR והפורטים פתוחים כמו שצריך, אחרת לא הייתי יכולה לראות ולהיכנס בכלל. כל העניין הזה בגלל שהתחיל להשתגע לפעמים כשמנסים להתחבר דרך הדפדפן וזה לא נתן עד לאיתחול. בנתיים זה בסדר.

למעלה