בעיות התנהגות בחתולה

Dana123416

New member
בעיות התנהגות בחתולה

שלום,
אני פונה לפורום כיוון שאני מעוניינת לעבוד על בעיות התנהגותיות אצל החתולה שאצלי (נשיכות, שריטות חזקות מאוד וכו). לפי מה שהבנתי, לפני שאני פונה ליועץ התנהגות (מה שעשיתי כבר ולא עזר במידה מספקת), עליי לפנות לוטרינר התנהגות. אשמח לדעת מי בארץ מתמחה בוטרינריה התנהגותית לחתולים וכמו כן אם ישנן המלצות נוספות לאופן הטיפול.

המון תודה,
דנה

Yukita

Active member
מנהל
יש רק שתיים

שתי וטרינריות התנהגותיות עם השכלה רשמית ספציפית בתחום הזה בכל הארץ, עד כמה שידוע לי. ד"ר נעה נראל באזור המרכז, וד"ר עפרה גלילי בירושלים.

מאחר שלא סיפרת דבר על ההקשר (גיל, רקע, כל מיני דברים באורח בחיים) אי אפשר בעצם לתת לך שום מידע נוסף. בגורים שריטות ונשיכות הם בדרך כלל לא סיבה לוטרינר התנהגותי או ליועצת חתולים, בבוגרים הדבר תלוי בהקשר. בכל מקרה, נעה ועפרה שתיהן מוכרות בתחומן, בעלות השכלה פורמלית ייעודית לתחום, ואם הן חושבות שלא צריך אותן הן יגידו את זה

Dana123416

New member
אחד נוסף

יצא לך במקרה לשמוע על סטפן בלואר? אני תוהה מה ניסיונו עם חתולים (בהשוואה לכלבים)

Yukita

Active member
מנהל
יצא לי לשמוע שהוא קיים

אבל לא ידוע לי דבר על הרקע ההכשרתי שלו ולא קיבלתי עליו המלצות, אז איני יכולה לתת עליו שום מידע. על נעה הראל ועפרה גלילי שמעתי הרבה, וגם הרקע ההכשרתי שלהן מוכר. בקיצור, אין לי תשובה של ממש לגביו.

למעלה