בעיות זיקפה

ornabss

New member
בעיות זיקפה

שלום בעלי ואני נשואים 21 שנים חיי המין שלנו היו נהדרים, לפני כשנה החלה בעיה אצל בעלי הוא בן 48 אני בת 44 בעלי מעשן (הפסיק לפני כשניים למשך שנה וחזר לסורו)אינו מקפיד על פעילות גופנית אינו מקפיד על תזונה בריאה אך עם זאת אינו מפריז באכילה ואינו שמן. בשנת הפסקת העישון "גידל"כרס בינונית שלדעתי מוסיפה לבעיה וזו הבעיה:לאחר אקט מיני אחד הזיקפה לא חוזרת (יש זקפת בוקר )השפיכה שלו מאוד מהירה ,בעבר לאחד האקט הראשון שהיה מהיר מבחנתו הייתה זקפה חוזרת ויכולנו להמשיך, כיום מאוד קשה לו להחזיר את הזיקפה ,מה עושים מעבר לשימוש בסיאליס או וויאגרה? אני רוצה לדעת אם יש פיתרון לבעיה ולא פתרון נקודתי אלא קבוע האם ברפואה הסינית יש טיפול?

הרבה מאוד אנשים לא שומרים על בריאותם

בבחינת לי זה לא יקרה, וכשזה קורה כבר אי אפשר להחזיר את הגלגל. יחד עם זאת לא בטוח שגם אם בן זוגך היה שומר על אצמו יותר המצב היה שונה כי ישנם מרכיבים גנטיים שעליהם אין לנו השפעה. הגיל של בעלך הוא גם כן משמעותי וגבולי וגברים בגיל זה יכולים לפתח שינויים בתפקוד המיני שלהם גם עקב הגיל. מה שאת מציינת שהוא כבר אינו יכול לקיים יחסי מין פעמיים ברציפות אופייני לגיל זה. ואצל רבים מהאנשים שסבלו שנים משפיכה מהירה ופתחו טכניקה של לקיים יחסי מין פעמיים - בהגיעם לגיל מבוגר יותר אם לא טיפלו בבעית השפיכה - מה שקורה הוא שעכשיו הטכניקה הזו כבר אינה יעילה כי הם ממשיכים לגמור מהר מידי אולם לא יכולים להמשיך ביחסי המין. לכן הצעתי לכם, לפנות למרפאה לטיפול מיני הקרובה למקום מגוריכם ולקבל עזרה בטיפול בבעית השפיכה המהירה כך שתוכלו לקיים יחסי מין מהנים לשניכם בפעם אחת ולא יהיה צורך בשתי פעמים שעכשיו לא מתאפשרות.

rldog

New member
תכלס בשטח, חייב לבוא שינוי

לפני כל טיפול אחר, ואולי במקביל בעלך חייב להפסיק לעשן, לאכול נכון ולעסוק בפעילות גופנית, לדעתי רק זה כבר ישפר את חיי המין, כדורים (ויאגרה וכאלה) הן תרופות שנתנות במרשם רופא וכל רופא שפוי יוודא אם בעלך סובל ממחלת לב או לחץ דם לפני שירשום תרופה כזו

בהחלט יש טיפול ברפואה הסינית, ובניגוד

לד"ר רונית אלוני, אני מאמינה שאין מצב בו אי אפשר לתקן או להחזיר את הגלגל לאחור. אני ממליצה על צמחי מרפא או דיקור סיני בתור התחלה, כי מדובר על חולשה אנגטית של הכליות. אגב, הכליות נחלשות בין היתר מתרופות, כך שויאגרה בטווח הרחוק רק עושה נזק לתחום זה בדיוק.

למעלה