בעיות זרע רציניות

סיגוש

New member
בעיות זרע רציניות

היי לכולם, לבעלי אין בכלל זרע !!! זו קומבינציה לא מוצלחת בהתחשב בעובדה שלי אין ביוץ... בבדיקות הורמונאליות שעשה הופיעו ערכים גבוהים מהממוצע בטסטוסטרון וב-TSH, אבל הבדיקה הגנטית תקינה. האם מישהו יודע מה עושים במצב כזה? אם לא מוצאים שום דבר גם בשאיבה, האם יש עוד אופציות חוץ מתרומת זרע? מישהי כתבה לי בעבר על שיטת ברטוב, אבל אני כבר לא מוצאת את ההודעה מאז. אשמח לשמוע עוד פרטים ומי מטפל בשיטה. אנחנו מטופלים אצל ד"ר מדג´ר וד"ר לב-רן, שאמורים להיות מהטובים ביותר. האם יש טעם לפנות לחוות דעת נוספת? אם כן - על מי תוכלו להמליץ? מקווה לתשובות מעודדות

נועם@בת

New member
שלום סיגוש וברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

וכאן מברכים כל אחת, שתצא מכאן הכי מהר שאפשר
דר´ מדג´ר נחשב לאחת המומחים הגדולים לבעיות זרע. יכול להיות שיש טיפול תרופתי או הורמונלי שיאזן את רמת ההורמונים שלו וישפר את תמונת הזרע. שיטת בר טוב אינה מתאימה לכם כרגע. זאת שיטה שבה בוררים את הזרע תחת מיקרוסקופ מיוחד שבו אפשר לראות פגמים בתוך תאי הזרע, וניתן לבחור את הזרעונים הטובים ביותר ולהזריק אותם באיקסי לביציות. שני הרופאים שציינת ידועים כרופאים מעולים. מה שכן, אם אתתם לא שלמים עם רעיון תרומת הזרע, אפשר לחפש בכל זאת דעה נוספת. לי אין המלצות לרופאים, אולי תקבלי מאחרות. שיהיה בהצלחה נועם

נועם@בת

New member
המממ.. בעם את כבר כתבת לפני כמה זמן

לא נורא, אז ברכתי פעמים
לא יצא מזה משהו רע
נועם

סיגוש

New member
תודה

תמיד טוב לקבל ברכות ועידודים. אני מקווה לקבל עוד תגובות, אבל בכל מקרה - את מנהלת את הפורום מצויין, עם אווירה מאד חמה. Keep up the good work!!!

עמית@

New member
אני לא ממש מתמצאת אבל אני יודעת

שיש שתי שיטות להוצאת זרע, אחת ביופסיה (ניתוח) והשניה שאיבה במחט עיוורת, אני מניחה שמנסים עליכם את כל השיטות.. קראתי פעם שמישהו המליץ לנסות להוציא זרע 3 פעמים במרווחים של שעה (עבודה קשה לבעל..) ובפליטה השלישית מצאו משהו, לא יודעת כמה אמת יש בזה, אבל שמעתי. דר´ מדג´ר הוא באמת אחד הטובים בשטח כך שאין לי המלצות נוספות. בהצלחה

למעלה