בעיות זרע - שאלה בנוגע

ehudisonline

New member
בעיות זרע - שאלה בנוגע ../images/Emo203.gif

שאלה קטנה ! בזמנו שהייתי אצל מומחה לרפאה סינית הוא נתן לי לקחת מספר דברים בינהם דקל ננסי אתמול היית בחנות טבע ואמרו לי שמומלץ גם לקחת L- ARGININE ל ארגינין מה התפקיד של הדבר הזה והאם גם זה יכול לעזור בבעיית זרע? מה עוד כדאי לקחת מבין כל התוספות האלו...?

ינוקא1

New member
היי.

דקל ננסי איננו תרופה מוכרת ברפואה הסינית , כנ"ל גם L ארגינין. זה לא אומר שהם אינם יעילים אלא שאני אישית לא מכיר אותם כתרופות לזה. אני מציע קודם כל לא לנסות תרופות ותוספים , ולא לבזבז כסף אלא להתחיל משינוי תזונה. הורדת מוצרי סוכר וקמח כצעד ראשון יכולה להיות צעד חיובי בכיוון. אם זה עדיין לא עוזר , אז ללכת למטפל נורמלי ברפואה סינית (כזה שלמד 4 שנים לפחות במקום מוכר) לסדרת טיפולים בדיקור \ צמחים \ מגע. בהצלחה.

בעיות זרע

היי, גם אני לא מכירה את המוצרים הללו, זה נשמע לי כל מיני תוספי תזונה שמקורם אינו ברפואה סינית. לא שזה לא עוזר, אלא זה רק אומר שאנחנו לא מכירים את זה. כשאתה אומר "בזמנו", מתי זה היה? ולמה שלא תתקשר למטפל הזה ותחדש את הטיפול? ולגבי מה עוד לקחת- זו כבר שאלה שעדיף לשאול את המטפל, שכן אנחנו לא מכירים אותך, לא ראינו אותך, איננו יודעים את מצבך הכללי ולא יהיה נכון להמליץ על מוצרים על בסיס 0 מידע.

eyalshpringer

New member
תוספים לטיפול בזרע

שלום, L-ארגינין היא חומצת אמינו המשפרת את התפקוד המיני והחשק המיני, מסייעת בהרחבת כלי דם ובהפרשת הורמון גדילה. דקל ננסי (SAW PALMETTO) מעכב הפיכת טסטוסטרון חופשי ופעיל לדהידרוטסטוסטרון -צורה לא פעילה של ההורמון, כלומר תורם לרמות גבוהות יותר של טסטוסטרון בדם. התוספים הללו יכולים להוות חלק מטיפול לבעיות פריון של הגבר, אך יש להשתמש בהם לאחר אבחנה מסודרת, ולהתאים אותם אישית אליך, אין זה נבון להשתמש בתוספים וצמחי מרפא רק על בסיס הגדרה כללית של הבעיה ממנה אתה סובל. לבעיות פריות סיבות רבות גם מנקודת מבט של הרפואה המערבית וגם על פי הרפואה הסינית. התוספים הללו לא מתאימים לפתרון כל המצבים הללו ולעיתים אף עלולים להזיק. בברכה, אייל שפרינגר.

למעלה