בעיות זרע

מקווים

New member
בעיות זרע

אנחנו נשואים זה שנתיים ולא מצליחים להרות, לאחר מגוון בעיות אצלי שטופלו כולן (אני בריאה לחלוטין) לא הצלחנו להרות ואז פנינו לבדיקת זרע. הבדיקה העלתה ריכוז 0.4 ו 8% תקינות. היינו אצל ד״ר דוד איסקוב בצפון שטען כי ivf זאת הדרך היחידה להרות במקרה שלנו. האם זה כך? מה ניתן והאם ניתן לעשות משהו טבעי? למשל כדורים כמו vitamale או l-arginin או sp vital או פורימור או axom3? אשמח לשמוע על כל דבר שיסייע. תודה!

נתנאלה2

New member
השאלה היא מה כמות הזרע בכלל

בזמנו אמר לנו פרופסור זיידמן, כי לצורך הזרעה, מספיק כ- 5 מליון זרעים,
אני מאמינה שהיום המספר ירד, היות והקלו קצת עם נתוני הזרע,
בכל מקרה, תבקשו בדיקה נוספת בעוד כחודש חודשיים, תוצאות של כמות ואיכות לרוב משתנות,
ייתכן והיתה מחלת חום או כל גורם אחר שפגע זמנית,
מעבר לכך, ניתן ללכת ולבדוק וריקוצלה או אם יש דלקת שניתן לטפל בה.
גם אם תצטרכו טיפולים, הייתי מציעה לנסות לפחות הזרעה או שתיים, עד לקבלת אישור
להפריות והשלמת הבדיקות ולו בשל הסיבה ללמוד ולחוות את נושא הטיפול , ולהקל במעט על הכניסה למים,
ומי יודע?
לגבי תוספים, האמת, לא מאמינה בהם, המליצו לנו במהלך השנים על ויטמין a
קיבלנו גם המלצה לויטמין e וויטמין c
מה אומר ומה אגיד,
פרנסנו יפה את אלטמן ושות׳׳
ויש לי בבית מספר צינצנות ויטמין ללא דורש .....
בהצלחה !

anguly

New member
לא מקובל לקבוע הכרעות כל כך חד משמעיות

על סמך בדיקה בודדת.
הזרע מאד רגיש ותנודתי, ומספיק מחלת חום קצרה כדי להוריד אותו לריצפה. ההתאוששת לוקחת זמן - 3 חודשים.
ולכן כדאי לחזור על הבדיקה 3 חודשים ולראות אם חל שינוי.
בנוסף אני באמת ממליצה ללכת לאורולוג מומחה כמו ד"ר מדג'אר למשל, לראות מה הגורם לבעיה - יש דברים שאפשר לתקן ולפתור.
האם בבדיקה שהאיש עשה לא היו עוד פרטים? שיתנו תמונה יותר שלימה?
בכל מקרה אם אלה הנתונים הנכונים ולא תוצאה של בעיה חולפת אז זה אכן נראה כיוון של IVF.
אבל שוב לא בהכרח שזה המצב הקבוע, יתכן והוא היה חולה, יתכן שיש דלקת וכו'

שיהיה בהצלחה

דודיי3

New member
המלצה

אנחנו באותו מצב עם כמות שנעה בין 3-5 מיליון ו לאחר שנת נסיונות התחלנו ivf והשבוע עברתי שאיבה.. לאחר 3 חוות דעת של רופאים ו 4 בדיקות זרע ..
אני ממליצה על תרופה בשם ספירה לחברת סולגאר ..

למעלה