בעיות חולי

בעיות חולי

מזה כחודשים מספר אני סובלת מהפרשות חוזרות בנרתיק לרוב לאל גירוי וכאבים אבל ההפרשות מרובות וכנראה מצביעות על פטרייה שלא נעלמת... לאחרונה מזה כחודש אני סובלת ממיגרנות חמורות וכאבי עניים אני לא בטוחה שיש לזה קשר לפטרייה... חשבתי שאולי מדובר בקנדידה, והמיגרנות נובעות כתוצאה או מהקנדידה או מכאבי העניים,כנראה ראייתי לא תינה ואלך לבדוק זאת בקרוב... נבדקתי אצל רופא נשים מספר פעמים אשר רשם לי משחות וכולי שאינן עזרו לי... היה לי אתמול בלילה מקרה מוזר שהתעוררתי באמצע שינה, הרגשתי צמאה, שתיתי מים, הקאתי מים וחזרתי לישון וקמתי בבוקר עם חולשה ממש הדבר הנ"ל קרה בדיוק ככה לפני חודש ועכשיו אני שמה לב שזה בדיוק 3 ימים אחרי שאני מתחילה את הגלולות אחרי המחזור יש לציין שאני לוקחת מריסלון מזה כשנתיים וחצי... האם יש קשר בין נטילת הגלולות להקאות?מגרנות?פטרייה? מה אתם ממליצים לי לעשות? וסליחה אם אני נשמעת היפכונדרית פשוט אני כבר ממש מודאגת

מתוסכלת לדעתי טעית בפורום

כאן מייעצים לתרופות סבתא ולא האם הגלולות ומצבך הרפואי קשור אך ניתן לתת לך תרופת סבתא נגד פטריה בנרתיק ונגד בחילות באם ההקאות והבחילות ימשיכו, אך בכדי לדעת האם יש קשר בין הכדורים למצב פני לפורום רפואי.

dusa

New member
ובכל זאת מנסה לעזור

לפיטרייה בנרתיק: מכירה את המכשיר פלסטיק/גומי הזה לשטיפות הנרתיק? (אני קוראת לזה "כוסוושר"
) בבית מרקחת קוראים לזה "אגס" אם אני לא טועה. מלאי במים חמימים, והוסיפי מעט חומץ טבעי, ועשי שטיפה לאחר המקלחת. פעמיים ביום, למשך שבוע. הפיטרייה תעבור. בדוק. מה שכן, לא מומלץ לקיים יחסי מין בשבוע + האלה כיוון שהחומץ גורם ליובש רציני ביותר בנרתיק. לגבי כל השאר, היוועצי עם רופא. עם הומאופט, עם כל מי שאפשר. זה נשמע לי מתיאורך שכנראה יש קשר. והכי חשוב הוא מה שאת מרגישה!!!! בקשי מהרופא להחליף גלולות ותראי אם זה נמשך. מסיפורי האישי, אני יכולה להגיד לך שהכי חשוב שתקשיבי לגוף שלך. לו יש את כל התשובות והוא יודע הכי טוב מה טוב בשבילו ומה לא. יותר מכל רופא מומחה שלא יהיה! בהצלחה והחלמה מהירה.

ננא

New member
הפרשות

שלום, להפרשות מהנרתיק,ולפטריות בנרתיק, ישנו טיפול שאני נוהגת לתת למטופלות שלי, זה על בסיס שמנים ארומתיים, ושטיפות וגינליות. הטיפול עוזר מאוד. כדאי לגשת למטפל/ת בתחום הרפואה המשלימה באזור מגורייך. בהצלחה,

קודם כל ספרי הכל לרופא המשפחה שלך

יכול להיות מאוד יש קשר... יש גם את התוכנית של פרופסור קרסוב בערוץ 103 FM בימי שישי יש לו תוכנית קבועה משעה שלוש אחה"צ בקשר לפטריה בנרתיק מומלץ ביותר לשבת כמה ימים גיגית מים פושרים של מים עם כמה טיפות של שמן עץ התה... זה יעיל ביותר אני מדברת מנסיון... והיתה לי שם בעיה רצינית לפני כמה שנים...עשיתי כמו שיעצתי לך ועזר לי מאוד

למעלה