בעיות חיבור לפוקר סטארס

retro2

New member
בעיות חיבור לפוקר סטארס

שלום לכולם לאחרונה עברתי ספק (מזהב לנטויז'ן) ואני משום מה חווה מלא בעיות חיבור לפוקרסטארס ,אני צריך לחכות שעה שזה יתחבר ,אם בכלל ... ובנוסף עד שאני מתחבר , בזמן המשחק יש לי ניתוקים. דיברתי עם התמיכה של פוקרסטארס ,התקנתי מחדש ,עדכנתי,מחקתי ,בדקתי חומת אש ,לבסוף גם שלחתי לתמיכה שלהם את הבדיקה שעושים דרך התוכנה . והם הגיעו למסקנה שיש לי חיבור לא יציב ואני צריך לדבר עם הספק ... מצד שני לדבר עם הספק החדש שלי ..זה כמו לדבר אל קיר ... אני דיי תקוע ...יש למישהו עצות?

inteli

New member
מחשב ותשתית

רוב הבעיות של ניתוקים רגעיים בד"כ לא נובעות בגלל ספק. יש כמה בדיקות שאתה יכול לבצע כדי לנסות לבדוק איפה הבעיה. 1.להתחבר לספק אחר מהמחשב שלך ולראות אם הבעיה נמשכת - אם כן זה הספק. 2.להתחבר ממחשב אחר עם אותה תשתית עם שם המשתמש שלך - אם הבעיה נפתרת - זה המחשב (כרטיס רשת אולי) 3.להתחבר ממחשב אחר עם ספק תשתית אחר (אתה בטח בהוט- אז בזק) ושם המשתמש שלך - אם זה עובד אז זו התשתית. יהיה לך דיי קשה להגיע לתוצאות מול הוט או הספקית. רוב האנשים שנתקלים בסוג כזה של ניתוקים בד"כ עוברים חברה. (למרות שטכנית יש מה לעשות - פשוט התומך הטכני הרגיל במוקד לא באמת יכול לעזור לך מעבר ללרדוף אחרי הבוסים שלו כדי להעביר את הפניה שלך הלאה.) אם אתה צריך עזרה עם שם משתמש של ספקית אחרת או איך להתחבר - פנה אלי במסרים אולי אצליח לעזור. *כל האמור נכתב מידע וניסיון אישי ואין להתייחס למידע כאבסולוטי.

modz0r

New member
כמו שזה נראה, הבעיה היא באמת עם נטויז'ן

אם תסתכל למטה בהודעות, תראה הודעה של מישהו אחר (sx4) שאומר שגם לו התחילו בעיות בפוקרסטארס ברגע שהוא עבר לנטויז'ן. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות, זה להתחבר עם ספק אחר (תבקש ממישהו שאתה מכיר את המשתמש שלו) ולוודא שהכל עובד לך כמו שצריך. ברגע שהכל יהיה בסדר, וכשתחזור לנטויז'ן הבעיות יחזרו, אתה תצטרך להתקשר לנטויז'ן ו"לריב" איתם בקשר לזה. אין שום פיתרון אחר לצערי. גם לי היו בעיות לפני מספר חודשים, פחות או יותר כמו מה שאתה מדבר, רק עם בזקאינט כספק.. אחרי שבוע של שיחות איתם "פתאום" הכל הסתדר, ומאז זה עובד לי חלק.

למעלה