בעיות יונים

nir yarok

New member
בעיות יונים

שלום שמי ניר ואני בעל חברה להדברה והרחקת יונים. ראשון לציון כמו הרבה ערים אחרות סובלת מבעית יונים קשה. היונים מקננות במסתורי כביסה, בתוך גגות רעפים ובמרזבים. גורמות ללכלוך, ועלולות להפיץ מחלות. אשמח לעמוד לרשותכם לגבי יעוץ ופתרון של בעיות יונים בסביבת מגוריכם. ניר 0546682313 ירוק - הרחקת יונים, הדברה

לפני המון שנים כמה יונים בנו קן על בטון ליד

איפה שהכביסה שלנו שהייתה סגורה ומוגנת ב3 קירות בטון .. כמו שיש בבתים החדשים האלה .. קיצר הדבר מאוד הפריע, מלא יונים קיננו שם על ימין ועל שמאל, היה ריח לא נעים, והם עשו את צרכיהם טיפה על הכביסה ועל כל האזור הקטן שצריך להיות נקי. הדבר נמשך כשבוע עד שסבא שלי הביא מקל ארוך וסילקנו את הקן בזהירות ובדקנו לפני שלא היו שם ביצים או משו כזה. תכלס אין מה לעשות, אני לא בעד לפגוע בבע"ח או בסביבה שלהם, אבל כשזה מתנגש עם בני האדם, אז צריך לדעת למצוא את האיזון, בכל מקרה אין סיבה לקרוא ולשלם כסף לאדם חיצוני, כל אדם שכוחו במותניו באופן סביר יכול לעשות את המלאכה שלא נערכת זמן רב.

סבינה89

New member
יש לי פיתרון נהדר :)

תתלו כמה שקיות של סופר, והן יזוזו מהרוח והיונים לא יבואו כי הם יפחדו :) זה מה שעשיתי אצל סבתא לפני בערך 5 שנים, וזה עובד עד עכשיו! בלי לשלם כסף למישהו, בלי להרוס בתים (או קנים במקרה הזה...) של אחרים, ובלי הרבה מאמץ :)

למעלה