בעיות כלכליות וזוגיות

ממצמצת

New member
בעיות כלכליות וזוגיות

פעם האמנתי בקלישאה שאהבה תנצח את כל הבעיות, אבל לצערי אני מבינה שהחיים חזקים יותר מקלישאות. בן הזוג שלי התחיל ללמוד השנה וצפויות לו עוד 5 שנים אינטסיביות של לימודים ועבודות מזדמנות. אני בשלב אחר בחיים שלי, סיימתי את לימודי התואר ואני עובדת במשרה מלאה. מאחר ואני המפרנסת העיקרית ומצב השוק בימינו קשה בן כה וכה נקלענו לקשיים כלכליים שיוצרים מתחים מהותיים בקשר. הוא לחוץ רוב הזמן ואני כמהה לקצת זמן איכות כמו פעם. שנינו מתוסכלים מהמצב ולצערנו לא מצאנו לו שום פתרון. העלינו את נושא ההלוואות, אבל הפרסומים מטעים ולא מצאנו הלוואה שמממנת מחייה וניתן להחזיר אותה בסיום התואר. מה אפשר לעשות כדי לשמור על הזוגיות כשהחיים מערימים קשיים?

nuriela19

New member
כל קושי הוא הזדמנות..

לבדיקה ולהרחבה והעמקת בסיס הקשר, אם לא בורחים ממנו. תקשורת טובה, חשובה מאוד. אני בטוחה שבן זוגך ישמח אם ישמע ממך דברי אמפטיה למצבו ולהרגשתו, יוכל להפתח ולהוציא את את הדברים, מה שיכול לסייע לשתןף פעולה מחודש ביניכם. מציאת מטרה משותפת לחיים, שתעסיק את שניכם מעבר לענייני היום יום , יכולה להועיל.

בעיות כלכליות אינן בהכרח בעיות של כסף...

שלום לך: קשיים כלכליים מעידים בד"כ על קשיים אחרים בהתנהלות הזוגית המשותפת. הם קשורים בסדרי עדיפויות, בסוגי בחירות שאנו עושים, ברצונות שלנו. אשמח לבחון יחד עמכם את המצב ולסייע סיגל שפירא מאמנת אישית וזוגית [email protected]

gooil1

New member
פרחים כפר סבא

משלוחי פרחים כפר סבא - see flowers חנות פרחים בכפר סבא see flowers חנות פרחים בכפר סבא מבצעת משלוחי פרחים כפר סבא. משלוח פרחים כפר סבא יגיע עד 3 שעות אלא אם כן מזמין הפרחים או לחילופין מקבל הפרחים מבקש אחרת. see flowers מבצעת גם שירות משלוחי פרחים בזמן קצר יותר במקרים בהם יש צורך ומפעילה שרות "אישור הגעת המשלוח" על כן אתה כלקוח תקבל אישור טלפוני/sms בעת מסירת הזר פרחים למקבל. אנו ב- see flowers מאמינם שאם ניתן לך הלקוח חוויה מדהימה תישאר בחוג הלקוחות שלנו, על כן אנו ב - see flowers עובדים מכל הלב על מנת לספק לך את השרות הטוב ביותר. משלוחי פרחים כפר סבא יוצאים ברכב ממוזג תוך הקפדה ומתן דגש על שלמות הזר פרחים, ניתן להוסיף למשלוחי פרחים יין, שוקולד, כרטיסי ברכה, ואזות ועוד... כמו כן ניתן לבצע משלוח של סידורי פרחים, זרי פרחים בשלל סגנונות עם ואזות, אלמנטים נוספים ועוד... פרחים הם מתנה נפלאה המתאימים לכל אירוע, ימי הולדת, יום נישואים, עבודה חדשה ושלל אירועים משמחים. ניתן לעצב זרי פרחים ו - סידורי פרחים לפי טעמך האישי. להזמנת משלוחי פרחים כפר סבא ניתן להתקשר לטלפון 7663001 09 במקרים מיוחדים ניתן להתקשר לטלפון נייד 3430833 052 see flowers מבצעת בכפר סבא משלוחי פרחים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע (24/7) בכדי שאת/ה תוכל להפתיע את מי שאת/ה רוצה בכל שעה . משלוחי פרחים 24 שעות כפר סבא (החל מהשעה 21:00) יגיעו למקבל בטווח של שעתיים אלא אם כן נתבקש אחרת ע"י המזמין או המקבל קניתם זר פרחים, כמה טיפים להאריך את חיי הזר פרחים: לכל פרח אורך חיים שונה, ישנם כמה דרכים להאריך את חיי הפרחים, פרחים לא אוהבים חום ועליהם להימצא במקום קריר ( לא ליד מזגן ), בכדי לנצל במקסימום את אספקת המים לפרחים יש לבצע חיתוך אלכסוני בגבעול הפרח, יש צורך להחליף את המים באגרטל כל מספר ימים, פרחים אוהבים מים נקיים, ניתן להוסיף מעט כלור המונע בקטריות במים, בסידורי פרחים יש צורך להוסיף מים לספוג כל יומיים. סידורי פרחים מתאימים לכל אירוע, ימי הולדת, יום נישואים, שכן חדש, יולדת, עבודה חדשה ושלל אירועים ואיחולים. ישנם אפשרויות רבות לעצב סידורי פרחים ניתן לבצע סידורי פרחים על בסיס צלחת פלסטיק, סלסלאות, תיבות עץ, וזות, כלי כסף ועוד... אנחנו משתמשים מבחר גדול של חומרים ואלמנטים שניתן לשלב בסידורי פרחים, בנייה של פורמות, עלים יבשים, חלוקי נחל ושלל אלמנטים דקורטיבים נוספים. סידורי פרחים נחשבים ליוקרתיים ומצביעים על הערכה רבה. ישנם סוגים רבים של סידורי פרחים, סידורי פרחים מנימליסטים מודרנים, סידורי פרחים כפריים, , סידורי פרחים להנחה על שולחן, סידורי פרחים פרונטלים, סידור פרחים אגרסיבים ומודגשים או לחילופין סידורי פרחים מעודנים ליצירת רקע ועוד... מעצבי פרחים משקיעים שעות רבות של חשיבה בחומרים, חיבור של צבעים ואלמנטים על מנת לתת לסידורי פרחים גימור מושלם ומדוייק. סידורי פרחים מתאימים לכל אירוע, חנוכת בית, ימי הולדת, חדרי ישיבות, סתם תודה ועוד...מסידורי הפרחים שלנו נהנים לקוחות מהמגזר העסקי והמגזר הפרטי. עיצוב הסידורים ואיכות הפרחים הינם ערך חשוב מאוד עבורנו המוביל אותנו בכל סידור ושזירה של פרחים המעוצבים בתשוקה והערצה ,תוך מתן דגש על כל פרט. אנו מספקים פרחים לעסקים תוך מתן ייעוץ והכוונה על מנת להוציא את המירב והגימור המושלם לסידורי הפרחים.בחרתם זר פרחים, סידור פרחים, אנו נדאג שמשלוח הפרחים יגיע ללקוח במהירות המירבית תוך מתן דגש מיוחד על שלמתו של הסידור פרחים פרחים כפר סבא | משלוחי פרחים כפר סבא | חנויות פרחים כפר סבא | משלוחי פרחים בכפר סבא | פרחים | פרחים בכפר סבא | חנות פרחים כפר סבא | משלוח פרחים כפר סבא | משלוחי פרחים לכפר סבא | חנות פרחים בכפר סבא | חנויות פרחים בכפר סבא | פרחים 24 שעות | משלוחי פרחים 24 שעות כפר סבא |

היי ממצמצת../images/Emo140.gif

האהבה אכן יכולה לנצח פעמים רבות, אין זה אומר שאהבה מספיקה. צריך גם חברות, כבוד, רצון משותף. המרכיבים האלו הם שיכולים לנצח במצב הלא נוח בו אתם נמצאים היום. לעיתים זה כמו הביצה והתרנגולת, המצב מדכדך את שניכם ולעיתים המצרך הנדרש ביותר הוא שאחד מבני הזוג יתרומם מעט ויושיט יד כדי לצאת ביחד מה"בוץ". בנושא הכלכלי אני מניחה שתוכלי לקבל תשובה טובה מיועץ או מאמן כלכלי, לגבי זמן האיכות בתקופות קשות- אם את כמהה לזה תארגני בילוי משותף שאינו מצריך הוצאה כספית גדולה, כזה שתוכלו להרשות לעצמכם. לפעמים היציאה מהסביבה הביתית בה התחושות לפעמים לא נעימות, "עושה את העבודה"- שינוי אוירה, שינוי תפאורה, שינוי לבוש.... מוזמנת להמשיך לשתף
, דבי.

האהבה אכן תנצח!

נשמע מדברייך שאת קצת "מאוכזבת" מקלישאות וכבר רוצה לראות את עצמך אחרי 5 שנים של השקעה שעוד נדרשות. את את שלך כבר עשית השקעת והגעת למקום טוב, ועכשיו את רוצה להנות מהפירות כאשר בן זוגך נמצא במקום של "התחלה". אני עוד מבינה שהזוגיות איתו חשובה לך ואת רוצה להשקיע גם בזה ולא לוותר, אני שומעת אחריות, רצינות ומחוייבות לקשר שלכם מה הית רוצה שיקרה? אם אני שמה אתכם על קו דימיוני כשאת ב"סוף" והוא ב"התחלה", מה נדרש מכל אחד מכם על מנת להפגש באמצע? על מה את מוכנה לוותר על מנת לשמור את הזוגיות שלכם? ענת- מאמנת אישית. [email protected]

ממצמצת

New member
הלוואי...

אני יודעת שאני זקוקה לזמן איכות עם בן הזוג שלי. כילדה לא גדלתי בבית חם והצבתי לעצמי כמטרה שכשאני אתחיל משהו תא משפחתי, אני לא אחזור לבית ריק ואוכל ארוחות ערב לבד. והנה 5 שנים של קשר, 5 שנים לא קלות בכלל וצפויות לי עוד 5 שנים קשות. אני מוכנה לוותר על ארוחת ערב כל ערב, אני מוכנה לקבל את הזמן הזה שאני כל כך צריכה שלוש פעמים בשבוע ואני זקוקה שהוא ירצה לבלות את הזמן הזה בלי לחץ ממני. בשבועיים האחרונים ראיתי אותו 5 דקות לפני השינה וזה הכל. אני מתוסכלת כי יש אופציות לשינוי, אבל זה נראה כאילו הוא עמוס בתוך הלחץ של עצמו כדי לראות שהזוגיות שלו מתפרקת.

אם תרצי זה יקרה.

המטרה שהצבת לך מצויינת נשמע מדברייך שערך הזוגיות והבית החם מאוד חשובים לך- נהדר. אני בטוחה שאחת הבחירות שלו בך היתה גם הסיבה שאת נותנת את החום והאהבה ובונה בית לזוגיות שלכם. אני מוקירה אותך על הצעד החשוב הזה שאת עושה, ומוותרת על ארוחה כל ערב, אבל רוצה להיות ראלית בתקופה לחוצה זו ובוחרת להנות משלוש ארוחות בשבוע. את אומרת יש אופציות לשינוי- אילו עוד אפשרויות ישנן? אולי אפשר לבלות יותר בסופ"ש? מה הוא אומר על כל העיניין? ענת- מאמנת אדלריאנית [email protected]

ממצמצת

New member
עבודה בסופ"ש

לצערי הוא יכול לעבוד רק בסופ"ש כך שגם בסופ"ש אני בלעדיו בבית ריק. נכון, אני יוצאת ומבלה מחוץ לבית לרוב, זאת כדי לא להיות בבית שיוצר תחושת בדידות. הוא מצידו מאד חסר אונים, הוא בחר ללמוד, הוא יודע שאין לו כיצד לפרנס או אפילו לכלכל את עצמו והוא יודע שאני יותר מידי לבד. אני מבינה שהוא בטח לא במצב קל ואני בטח לא תורמת למצב אבל גם לי יש צרכים ואני לא יכולה להצניע לאורך זמן את העובדה שאני לא מאושרת איתו במצב הקיים...

../images/Emo82.gif

אני שומעת שהרעיון בית ריק, יוצר אצלך תחושת בדידות. אבל את לא נכנעת, את יוצאת ומבלה -מצויין. אני עוד שומעת ממך אמפתיות והבנה למצבו. שהוא נמצא במקום של גם לעבוד ולכלכל את עצמו וגם להיות איתך וכמובן שקשה לעשות את שני הדברים ביחד. שאלה- האם בית ריק הופך אותך באמת לבודדה? האם החברים, החברות, המשפחה, החבר מפסיקים להתקיים כשאת לבד בבית?
הכינוי שבחרת הוא ממצמצת-אני אבקש ממך להפסיק למצמץ
לכמה רגעים, ולהסתכל במיקוד על מה באמת את רוצה שיקרה. מה את רואה?

ממצמצת

New member
בית ריק מילדות

למרות שהצלחתי ליצור לי מסגרות חברתיות שטוב לי איתן וזוגיות אוהבת, את צודקת מאד כשאת אומרת שהרעיון עצמו של בית ריק מדכא אותי. גדלתי בבית ריק, בית שאם היה מלא היה מלא במתח. לא היה דבר כזה לשבת בסוף היום יחד ולחלוק. אז כילדה מצאתי את עצמי בורחת מהמקום הזה שנקרא בית, בורחת לבתים חמים, אל חברות שלי. בחרתי לי בן זוג חם ואוהב, כזה שמבטא רגשות, תכונה שחסרה להוריי. אבל מאז שעברתי לגור איתו נוכחתי לתשוקה שלו לעבודה וללימודים. אני שמחה שהוא לומד ומגשים את החלום שלו, אבל אני לא יכולה לחזור למצב הזה של בריחה מהבית, של חיפוש חום במקומות אחרים. חרטתי על דגלי שאצלי זה יהיה אחרת, שהבית שלי יסמל עבורי מקום מבטחים, מלא בחום ואהבהו וללא הנוכחות שלו שם זה הופך למקום ריק ולא רצוי.

למעלה