בעיות משקל

בעיות משקל

היי לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!# בחופש הגדול האחרון ביליתי המון שעות מול הטלוויזיה (טוב, מה לעשות שההורים סוף סוף הסכימו להכניס כבלים!!), וכמו שקורה לכולם מצאתי את עצמי טוחנת בלי הכרה, וכשהסתיימה חופשת הקיץ גיליתי שהעליתי לא פחות מ-18 ק"ג... עכשיו, אני מה זה אוכלת (חחח) סרטים... אני מפחדת שבבית הספר שמים לב (חברה שלי ממש הסתכלה עליי בצורה מוזרה ביום הראשון). בקיצור, עצות לדיאטה דחוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף!

elinale

New member
תשובה../images/Emo26.gif

אל תלכי על דיאטות כאסח למיניהן (כמו "דיאטת חסה","דיאטת תפוחים".....) אני ממליצה לך: 1. ללכת לדיאטנית שתרכיב לך דיאטה מועילה ונכונה 2. לנסות לעשות כמה שיותר כושר

אוקיי ../images/Emo54.gif

קודם כל הכי חשוב!! את ה18 קילו שהעלת לא תוכלי תוך חודש להוריד יכך זמן!! בכל מקרה... הנה מה שאני אוכלת (וזה הולך מצויין) בוקר: כוס קורנפלקס+כוס חלב קורנפלקס לא ממותק את יכולה של תלמה הרגיל אבל לא כזה שוקולד,אם את רוצה גרנולה,הכי טוב! ארוחת עשר: לחם מחיטה מלאה ,או לחם קל לי יש אחד מאוד טעים! עם גבינה,קוטג' אבל לא שוקולד או ריבה ארוחת צהריים מה שמבושל לך,נסי לא לאכול הרבה מזה שימי קצת למשל פסטה-שימי 2 כפות וחצי תאכלי עד הסוף ואז תראי אם את רעבה הכי חשוב!: כוס מים לפני ואחרי זה עוזר! ארוחת אחר צהריים: תמיד צריך ,אחת כזאת.... פרי כלשהו,או יוגורט ארוחת ערב: 2 פרוסות לחם ,חביתה,קצת קוטג' ירקות כוס מים לפני ואחרי... וספורט!! ממש חשוב,ריצה,הליכה,שחייה,רכיבה על אופניים! כל יום!! ועוד משהו נסי להיגמל לקנות בקפיטריה שבבית הספר אני למשל,לא קניתי כל השבוע והיום פינקתי את עצמי עם אייס קפה קטן... מקווה שעזרתי=)

Black Jane

New member
אני לא חושבת שאנחנו יכולים לתת לה תפריט../images/Emo8.gif

באמת שהיכ מומלץ זה קודם כל לקחת נשימה עמוקה, וללכת לדיאטנית. ואל תילחצי מזה. זה נורא יפה שאת מודעת לעצמך ובאמת מוצאת לנכון לעשות עם זה משהו - הדבר הנכון לעשות לדעתי הוא ללכת לדיאטנית.

MidNight Flame

New member
זה כמו שתתני לי את התפריט שלך

הוא פשוט לא מתאים לי, סביר להניח שלא בריא לי.

למעלה