שלום לכולם ../images/Emo24.gif
ה ת ג ע ג ע ת י נורא התרגשתי לקרוא את השירשור הזה במיוחד, ואני שמחה שהוא נפתח תודה לאמא נוגה. אני עם בעיות זיכרון, קשב וריכוז. קצב מעולם לא היה לי כך ששם אין חדש אני מרגישה שזה יחלוף ולא מייחסת לזה חשיבות מיוחדת אבל אצל ילד בן 10 כן הייתי מייחסת חשיבות, בגלל השלב ההתפתחותי אולי כדאי לפנות לאחות האונקולוגית בקופ"ח ולהתייעץ איתה קצת עדכונים: התחלתי להתנדב בחוות סוסים ליד הבית שלי (זוכרים את הלבטים?), עוד לא מסוגלת להתחייב על ימים ושעות קבועות אבל מאושרת עד הגג בכל פעם שקוראים לי לבוא איזה כיף ששוב זקוקים לעזרתי המטופלים בחווה, בשעות שאני נמצאת שם, הם בעיקר נפגעי תאונות ובני נוער עם פיגור קשה. הרבה תודות אני אומרת על מזלי הטוב ועל מצב בריאותי התקין זו השנה השניה והאחרונה שאני נעזרת בקיצבת נכות של הביטוח הלאומי ואני קצת לחוצה וקצת מתרגשת לקראת ספטמבר הבא (עוד כמעט שנה) שאז אצטרך להתחיל לעבוד איפשהוא, ומקווה שהתשישות תעלם עד אז כי כבר קצת נמאס לי ממנה חוץ מזה, הבדיקות השיגרתיות מצויינות, ואני ממשיכה לקוות שההמטולוגית שלי תרחם עלי ולא תדרוש מח עצם בחודש הקרוב וחוץ מזה אני אוהבת אתכם ושמחה שאתם כאן ושרון היקר והטוב, וגלי המקסימה שעושים עבודת קודש ממש - קבלו חיבוק חם