בעיות סינכרון מול אאוטלוק

• פותח הנושא עש
  • פורסם בתאריך

עש

New member
בעיות סינכרון מול אאוטלוק../images/Emo53.gif

אני מסנכרן את יומן הפאלם (T3) בעבודה מול אאוטלוק (exchange 2003). ה-conduit הוא של פאלם (לא chapura). מדי פעם הסינכרון ניכשל. בסינכרון הבא אני מקבל הכפלה של כל הפגישות - הן באאוטלוק והן בפאלם, מה שמחייב אותי לבצע מחיקה ידנית (מתישה) של הפגישות דרך האאוטלוק (כי רק שם ניתן לראות האם הפגישה הגיעה מהפאלם או מאאוטלוק). באחת הפעמים (לאחר סינכרון שניכשל) ניסיתי לשנות את מאפייני הסינכרון כך שה-PC דורס פאלם, התוצאה היתה - הכפלת הפגישות בפאלם. האם מישהו ניתקל בתופעה כזו, ו/או מכיר פיתרון לכך? עודד

עש

New member
הקישור לאאוטלוק כבר משודרג ממזמן.

תודה על ההפניות לתוכנות. לא ברור אם הן אכן יזהו נכון את הכפילות, מכיוון שפגישה שהגיעה מהפאלם שונה מפגישה שנוצרה באאוטלוק, בפרט אם היא כוללת משתתפים נוספים. בגלל ההבדלים, ניקוי הכפילויות רצוי שיעשה באאוטלוק ולא בפאלם. השאלה, למה התופעה מתרחשת, ו/או כיצד למנוע אותה מלכתחילה. באתר של פאלם, לא מצאתי התיחסות מעשית לכך. למעט, הסבר איך למחוק פגישות כפולות באאוטלוק. תודה, עודד

Ariyeh1

New member
הכפילות

נוצרת בגלל ההבדלים שבין הרשומות. הדרך הטובה ביותר להמנע מכפילויות היא להשתמש בתכונת Conflict Resolution ולקבוע איזו אפליקציה קובעת מהי הפגישה הנכונה ג\במקרה של סתירות. קח בחשבון שביישום הנדרס תימחק הפגישה הקודמת.

עש

New member
הבעיה היא שכאשר הכפילות נוצרת

באאוטלוק, ניתן לזהות מהי הפגישה הנכונה ומהי השגויה מכיוון שפגישות שהגיעו מהפאלם אינן מכילות מידע על משתתפים נוספים. באחת הפעמים בעבר, לאחר שניכשל הסינכרון הראשון, שיניתי ל-outlook wins, וקיבלתי כפילות של פגישות בפאלם (אני חושב שרק בפאלם) ולא דריסה. הבעיה היא שבמקרה כזה לא ברור איזו פגישה למחוק ואיזו להשאיר, כי אין מידע בפאלם איזו פגישה מיצגת פגישה אמיתית באאוטלוק. השאלה האם יש באיזהשהו מקום מידע למה זה קורה בכלל. והאם ניתן להחזיר את הגלגל אחור.

למעלה