בעיות עברית בפאלם

שולצי

New member
בעיות עברית בפאלם

שלום לכם! קיבלתי בשמחה פאלם חדש אך כל הנסיונות שלי לראות ולכתוב בעברית לא עולים יפה, נאמר לי שאני צריך להוריד דרייבר של עיברית. אגב במכשיר עצמו אין בעייה של עיברית רק בעת הסינכרון עם המחשב אודה לכם על עזרתכם מואיז

palmor

New member
אני מניח שאתה מתכוון לדסקטופ..

על הפי סי אם כךיש בדיסק העברית קובץ שנקרא באנגלית פטש אם כן צריך להעתיק אותו לתיקיית פאלם במחשב לסגור את סמל הסינכרון ולגשת לספרייה ללחוץ על הקובץ לפתוח את סמל הסינכרון שוב והכל עובד

שולצי

New member
לא הבנתי את התשובה (לצערי)

פלמור ידידי היי כפי שציינתי ההבנה שלי במחשבים שואפת לאפס ולכן אודה לך באם תסביר לי את התהליך בצורה מפורטת יותר. אגב הפאלם נקנה אצל כלנית ויש לי 3 דיסקים 1 של המכשיר עצמו 1 של כלנית- מדריך למשתמש 1 כלנית פאלם פיילוט (שם אגב יש תיקייה של עיברית) אבל אין את הפייל שציינת. תודה על תשובתך וסליחה על ההטרדה מואיז

o.k.

New member
היתה לי אותה בעיה

קודם כל שלום עכשיו לבעיתך... כמו שהבנתי הבעיה שלך היא שהעברית בתוכנת הסנכרון שלך... palm desktop מופיעה בג`יבריש... קח עצה בחינם, תוריד את הגרסה החדשה של התוכנה היא תפתור לך את הבעיה, אני יודע כי לי היתה אותה בעיה בדיוק, מסתבר שבדיסק של כלנית התוכנה בגרסה ישנה יותר ולא תומכת בעברית. *** הוספתי קישור להורדת הגרסה החדשה של התוכנה. שמח לעזור, עופר

שולצי

New member
בעיות עברית נפתרו

תודה ל OK לפלמור וכולם הבעייה פתורה מצליח לקרוא בעיברית

למעלה