בעיות עם בתי

jasincity

New member
בעיות עם בתי

אני אם לילדה בת-5 הבת שלי נורא אוהבת לצייר הציורים שלה קצת מפחידים אותי בפעם שעברה היא ציירה לי ילדה ללא ידיים ופה כששאלתי אותה על הציור היא התחילה לבכות רציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה אני צריכה לעשות במצב הזה ??????

לכי למאבחנת בציורי ילדים

יש היום די הרבה אנשי מקצוע שיודעים לפרש ציורי ילדים. מעבר לזה, האם משהו בהתנהגות שלה השתנה? האם היא מגלה סימנים של פחד ממקומות/ אנשים וכדו'. נטייה להימנעות? זה שהיא בוכה כשאת שואלת אותה על הציור זה מעולה! תיהי לידה ותגידי לה שכל מה שהיא תספר לך זה בסדר. מותר לה לספר לך הכל! ורק תקשיבי. אל תשפטי שום דבר שהיא אומרת (קל או קשה כאחד). תני לה לדבר. אני מקווה שהעניין יתברר במהרה. יעל.

נכון...ובכל זאת../images/Emo13.gif

אמנם אני רואה את ההודעה רק עכשיו, ואני מקווה שזה לא מאוחר מדי קודם כל אפשר להירגע- ילדים רבים בגיל של בתך לא מציירים ידיים, וזה חולף כלעומת שבא. מה שמדאיג אותי יותר זה הבכי שאת מתארת - ואת זה חשוב לבדוק יותר לעומק בברכה, מיכל

אני חושבת...

ילדים בגיל כזה מאוד סקרנים ורגילים לראות דברים בחייהם. יכול להיות כי הילדה שלך ראתה משהו במקום כלשהו שהפחיד אותה או שדמה לציור המאיים הזה. ציורים של ילדים זה דבר שנותן להורה לראות מה הילד באמת מרגיש. הילדה שלך אולי מפחדת ממשהו או שאולי הסיבה לציור שלה הוא באמת משהו שהיא מרגישה או ראתה. מקווה שעזרתי!

למעלה