בעיות עם הבוס

natty4

New member
בעיות עם הבוס

שלום רציתי לשתף אתכם בבעיה שנוצרה ביני לבין הבוס שלי, ביררתי על לימודים בתחום שלי. אבל הלימודים מצריכים אותי לצאת 4 ימים מתוך 5 ימים שעה יותר מוקדם, כשפניתי למנהל שלי בהצעת הלימודים הוא אמר שאין לו בעיה שאצא ללמוד, אבל המנהל שמעלינו לא יאשר לי לצאת יותר מוקדם. בטענה שיש עוד עומס עבודה בשעות האלה (ושנינו יודעים שבודדים המקרים שיש עבודה בשעות אלה) אני מאוד רוצה לפנות למנהל שמעלינו (אני בטוח שהוא יקשיב לי יותר ויש סיכוי טוב שהוא יאשר לי לצאת ללימודים) אבל אני לא רוצה לעקוף את סמכותו של המנהל שלי (שיש לנו יחסי עבודה טובים אך לא טובים מספיק כדי לבקש ממנו שיחה עם הממונה שלנו) מה לעשות? יש למישהו/י רעיון יצירתי? אשמח לעצות פרקטיות תודה

הזוייה

New member
כדי שיאשרו לך את הבקשה

תבואי גם עם פיתרון לטובת המערכת שבאה לקראתך מקום העבודה מעניין אותו שתתני תפוקה הולמת, כל הדברים שמסביב (לחתל ילדים, ללכת ללמוד, ללכת לרופא) לא מעניין (לצערנו) את השיחה תנהלי לא כדרישה – כאם כבקשה כשמלווה בתוכה פתרון כגון- שתגיעי שעה לפני הזמן לעבודה. או תיקחי עלייך במהלך היום עוד משימות ואחריות על מנת להקל על אלו שיאלצו בשעה הזו לכפות עלייך. תחשבי מה בסיבת העבודה וביכולות המקצועיות שלך יכול לעזור כפיתרון יצירתי ובכך כל הצדדים יצאו מרוצים.

edo222

New member
נשמע כמו התחמקות

של הבוס שלך כדי שלא יצטרך להתמודד עם הבקשה. הייתי מציע לך לפנות לבוס הישיר שלך ולהגיד לו שייתן לך לנסות לשכנע את הבוס שלו. כך לא תעקוף סמכויות והוא יצטרך לעשות אחת מהשניים: או להסכים שתדבר עם הבוס שלו, או שהוא ידבר איתו. בהצלחה www.jobim.co.il

natty4

New member
תודה

נראה לי שאין מנוס מללכת לבוס ש הבוס לדבר איתו גלוי על כוונת הלימודים

למעלה