בעיות עם הצלמת ../images/Emo10.gif
אהלן, כן זאת אני נעמה רק שעכשיו התחדש לי שם המשפחה
אז ככה, יש לנו בעיות חמורות עם הצלמת, שכבר שילמנו לה את רוב הכסף על העבודה. הסיכום היה כזה: אנחנו התחייבנו לרכוש ממנה 400 תמונות, כאשר 350 מתוכן כלולות במחיר העסקה ועל 50 נוספות היינו צריכים לשלם. התמונות הללו לא כללות תמונות כפולות. היא מצדה אמרה שהמספר שאנחנו מתחייבים לקנות ממנה הוא מעין "סימן" בשבילה, בשביל לדעת איפה לעצור. בסופו של דבר היא צילמה 580!!! תמונות, והיא רצתה שנרכוש את כולן. (כאשר מחיר כל תמונה מעבר ל350 הוא דולר אחד. מעבר לזה, על פי החוזה היא צריכה לספק לנו את התמונות מסודרות באלבום. הסתבר, שיש כמה סוגי אלבומים, כשזה שמגיע לנו הוא אלבום כיסים בעלות 30$ אבל היא רצתה כמובן לסדר את זה באלבום יקר יותר ולקחת לנו עליו 50$. חוץ מזה לא כל התמונות נכנסות באלבום אחד, והיא טענה שצריך לפחות 2-3 אלבומים, כך שהיה מדובר בהוצאה של עוד 120$ (ההפרש לאלבום הראשון + 2אלבומים) התווכחנו איתה, ישבנו לדבר איתה , ראינו את התמונות, רובן מקסימות ויפות ונהדרות, אבל היו כאלו שלא רצינו לקחת (צריך 150 תמונות מהריקודים???) בקיצור, סיכמנו בשתי פגישות שהיו לנו איתה אחרי החתונה ככה. הוצאנו החוצה תמונות שלא רצינו שתכנסנה לאלבום, וביקשנו ממנה במפורש, שתשים עד 300 תמונות באלבום אחד בלבד, ושמכל השאר אנחנו נחליט איזה תמונות אנחנו לוקחים (הערכנו ביננו (משה ואני) שמדובר ב450-500 תמונות לכל היותר) ומסדרים אותם בעצמנו באלבומי כיסים, בלי שום קשר אליה. ביום שישי משה התקשר אליה לבקש לבוא לקחת את סרט הוידאו, והסתבר שהיא הדביקה 500!!! תמונות ב2 אלבומים, ורוצה שנשלם לה על ה500, על התמונות שבחוץ, ועל האלבומים!!!! משה הודיע לה שאין על מה לדבר, שזאת חוצפה ,שזה בניגוד לסיכום וכו´ וכו´ וכו´. היא אמרה שמצידה אנחנו יכולים לקלף את התמונות המודבקות מהאלבום אם אנחנו לא מוכנים לשלם על האלבום. השיחה נגמרה בפיצוץ, היא בערך סגרה לו את הטלפון (זה מה שהבנתי, לא נכחתי שם). בנוסף לכל זה, היא עוד התקשרה לאבא שלי ואמרה לו שיש לה בעיות עם ה"ילדים". אבא שלי לשמחתי אמר שהוא לא מתערב, ושמאחר ואנחנו היינו אחראים לכל העסק, כל המשא ומתן שלה הוא מולנו (תודה לאל איזה אבא מקסים). בקיצור, אנחנו עוד מתלבטים מה לעשות. בינתיים אני מעדיפה לא לפרסם כאן את השם שלה, אבל אם יהיה צורך ,בהחלט אפרסם אותו. אני חושבת שנלך אליה חמושים באבא שלי ואולי, ניקח את ג´ונס וסטארי כאילו כזוג שבאים לראות את הצלמת ולהתרשם, ונביים שם איזו סצינת צעקות או משהו כזה. מה שבעצם רציתי להגיד, זה שתבדקו טוב טוב את החוזה שאתם חותמים עליו, ואם הצלם שלכם לא רואה בו רק סוג של "נקודת פתיחה" שממנה אפשר לנסות ולסחוט עוד ועוד כספים.
אהלן, כן זאת אני נעמה רק שעכשיו התחדש לי שם המשפחה