בעיות עם הרבנות- הם רוצים לשלוח את החתן לבית דיו רבני

pumpkinle

New member
בעיות עם הרבנות- הם רוצים לשלוח את החתן לבית דיו רבני

אז ככה... אנחנו רוצים להרשם בעיר מגורי החתן התקשר לעיר מגוריו בשביל לשאול מה צריך להביא בשביל להוציא תעודת רווקות,הם רוצים שם רק את הכתובה של הורים ולא מוכנים לקבל שום מסמך אחר.. ופה הבעיה ההורים שלו התחתנו ברוסיה בסתר וכולם יודעים שבאותו זמן לא נתנו כתובות הבחור נולד בארץ שם משפחתו הוא כשל רב ידוע סבתו דוברת אידיש ומניסיון אישי אני אומרת לכן שהוא יהודי... איזה עצבים... הוא דוקה פחות עצבני ממני סתם נראה לו טרטור כל העניין

*שיר

New member
אז למה שלא תגידו לרבנות שידחפו ../images/Emo46.gif

את הדרישות שלהם ל.... (צנזרתי את עצמי) ותלכו להתחתן עם רב רפורמי. סליחה על הוולגאריות, אבל באמת קיבינימט עם הרבנות וכל הדרישות המפגרות והחולניות שלה. איזה מין דרישה מפגרת זאת לראות את הכתובה של ההורים? למה צריך את הכתובה של ההורים בשביל לקבל תעודת רווקות??? מה הקשר בין מחט לתחת?!?!? די נמאס כבר!!!!

אני עם שירי*. ושחבר שלך לא יחשוב

שזה דבר פעוט, כי הם מנג´סים עד שיוצאת הנשמה - הבן של חברה של אימא שלי רצה להתחתן היה לו אותו סיפור, וזה נמשך כמה שבועות טובים עד שמצאו איזה זקנה שמכירה את המשפחה של הסבתא של חברה של אמא שלי, עוד מהכפר בפולין, והיא העידה בשבועה שהיא היתה יהודיה, ולכן, גם הנין יהודי. בקיצור, סיפור מההפטרה. מעבר לזה שזו חוצפה!! לנהוג ככה, אז למה לכם לסבול את ההשפלות? טוב שלא אמרו לו להתפשט ליד הרב שבדק לו את המילה...

Sharon_1

New member
אני עם שיר ויעל. ../images/Emo45.gif וסיפור קצר

כשאמא שלי התחתנה בפעם השניה הרב והרבנית הכריחה אותה ללכת למקווה, אמא שלי באותו הרגע, אמרה תודה והלכה. ואם את חושבת שהם לא רדפו אחריה, את טועה. אח"כ אמרו לה שתלך לים וכו´, וגם לזה היא לא הסכימה, ובסוף ויתרו לה.

למעלה