בעיות עם מגדיל טווח

vardina1

New member
בעיות עם מגדיל טווח

קניתי מגדיל טווח לאינטרנט הביתי. יש לי כתובת קבועה ועדיין המגדיל מאבד את ההגדרות ואני צריכה לאפס אותו מספר פעמים ביום על ידי ניתוק מהחשמל. הוא לא נמצא רחוק מהראוטר. יש למישהו רעיון? עלי לציין , שכבר החלפתי בעבר את המגדיל כי חשבתי שהקודם לא היה תקין. התופעה חוזרת על עצמה גם בחדש.

cheif

Member
מנהל
פתרון

הפתרון הקלאסי הוא לחבר את מגדיל הטווח לנתב באמצעות כבל רשת. חיבור אלחוטי הוא "רעוע" מיסודו ויש הרבה מאוד גורמים שמשפיעים עליו לרעה.

A

adorah

Guest
מאיזה סוג ודגם המגדיל שקנית? בנוסף בעיית חשמל

אנחנו יישמנו פריסה של רשת אלחוטית מול AP מקצועיים שעוצמתם היתה חלשה מדי, במתחם פתוח שמשתרע על פני מאות מטרים. רוב מגדילי הטווח הם של אדימקס עם אנטנות 9DB אך יש גם כמה TP-LINK עם אנטנות סטנדרטיות שגם עובדים יפה ויציב.

יחד עם זאת נתקלנו בבעיית "קפיאה" של מגדילי הטווח במספר ביתנים מרוחקים שככל הנראה אספקת החשמל לשם לקוייה מה שגורם ל"קפיצות" מתח. אינני יודע היכן את נמצאת אבל יתכן מאוד שאספקת החשמל אצלך לא יציבה.

אני כמובן מצטרף להמלצה של CHIEF לחבר בכבל רשת את המגדיל שיעבוד במצב AP ולא במצב EXTENDER אך אם הדבר לא ניתן, לא רצוי, הייתי ממליץ בשלב הראשון לחבר מייצב מתח למגדיל הטווח ולראות אם זה פותר את הבעייה. אם לא ,יש "בקר מתח" שנקרא גם VCN. הבקר הזה ניתן לכיוונון +- 5-20% וכן זמן ההשהייה מרגע הניתוק עד לרגע החיבור (6 שניות ומעלה). לנו האמצעים האלה פתרו את הבעייה. הוא לא זול הבקר ~250 ש"ח, אך ,כאמור, אם כבל רשת הוא לא הפתרון הרצוי/האפשרי, הרגשתי שהבעייה נובעת מהחשמל. כמובן, אפשר להתייעץ בעניין עם חשמלאי טוב ומעודכן.

vardina1

New member
סוג המגדיל

סוג המגדיל הוא PHICOMM מודל FWA-600ND
יש לי אותו כבר הרבה זמן אך רק לאחרונה רכשתי IP קבוע.
אין אצלינו בעיות מתח חשמל

A

adorah

Guest
הלקוחות תמיד אומרים לי את זה עד שהאמצעים

האלה כמו אל פסק מייצבי ובקרי מתח פותרים את הבעיה.
&nbsp
לא מכיר את המוצר הספציפי הזה. אנחנו עובדים רק עם מוצרי אדימקס TP-LINK ודריי טק

למעלה