בעיות עם מדייה פלייר 11 ???

psydoctor

New member
בעיות עם מדייה פלייר 11 ???

התקנתי מדייה פלייר 11 ואני לא יודע אם בגלל זה אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט כמו למשל באתר וואלה חדשות אני משתמש בדפדפן אקפלורר 7 מה לעשות איך אני מגלה מה הבעייה ואיך מסדרים אותה תודה מראש!

psydoctor

New member
דרך אגב זה ההודעת שגיאה שאני מקבל!

Windows Media Player cannot play the file. If the file is located on the Internet, connect to the Internet. If the file is located on a removable storage card, insert the storage card.

Ambious

New member
כנראה שלא

או שלחלופין אתה יכול לנסות להבין שמדובר בתוכנת בטא, מה שאומר שהיא לא נמצאת ב- 'שוּק' כלכך הרבה זמן ושלא ידוע עדיין על כל התקלות ו\או הבעיות שבה. מעבר לכך, צפה שדברים מסוימים לא יעבדו לך כמו שצריך, מאחר ושוב - מדובר בתוכנה שעדיין לא סוימה ועדיין הושלמה על ידי המפתחים. בפעם הבאה לפני שאתה מתבטא בצורה כה נחרצת ושלילית כנגד הפורום, חבריו ומנהליו - אתה מתבקש לחשוב פעמיים אם הגישה שבה אתה נוקט תשיג לך תשובות. אנחנו בסך הכל פה כדי לעזור ולשתף, ובסופו של דבר אנחנו פה מרצוננו, וכשמישהו בא אלינו ישר בדרישות, טענות, המון "????" וטוען שאנחנו "פורום עלוב" או שאנחנו "לא יודעים כלום", מן הסתם לא נרצה לעזור לו - ולא, אנחנו גם לא מחויבים. וכן - לא תמיד אנחנו יודעים את התשובה לשאלה שנשאלת בפורום - שוב, זה ככה מטבען של תוכנות הבטא ואם אתה משתמש בתוכנות בטא עליך לדעת שתיתקל בבעיות שלא תמיד תמצא להן פיתרון. כמו כן, מקומה של ביקורת הוא לא על גבי הפורום, אלא באמצעות מסרים ו\או פורום המשוב המיועד לכך, לכן המשך הדיון הזה לא יתאפשר על גבי הפורום וימחק במידה וימשך.

למעלה