תודה על התשובה המושקעת. כנראה לא הובנתי. בזק רק לעניין תשתית
הבחירה הלוא רק בין שתי ספקיות תשתית ולזו היתה הכוונה באהבה מכורח
לגבי שילוב אני כרגע מעדיפה את נטויז'ן כספק אינטרנט ועברנו אליה ל"שוק הסיטונאי" כי המחיר דרכה זול מאשר דרך בזק, מה גם שבזק מציעים את בזב"ל (בחבילה זולה יותר) ואני לא מעוניינת בהם.
גם אין לי כוונה להעלות מהירות מעבר ל15 מגה. אין כאן הורדות היסטריות.
אגב, עד לפני כשנה בזק סיפקה באזורינו (עיר גדולה ולא מקום נידח) תשתית ל6 מגה בלבד, איתם הסתדרנו לגמרי לא רע.
מה שמחרפן בעסק הוא שעד המעבר הכל היה תקין והמהירות היתה 6 מגה כמצופה. מאז המעבר יש ניתוקים ללא סוף וירידה במהירות (שלא עולה אח"כ וגם לא הגיעה מעולם ל15 מגה אלא רק 10) עד פחות מ3 מגה.
אחרי שטכנאי בזק הגיע ובדק את ארון התקשורת (והודיע נחרצות שלא מצא כל בעיה ושנחזור אליהם אם אני רוצה שיוכל לבדוק את הקו עד הבית) - המהירות עלתה חזרה (וירדה במהלך שבוע) וכך גם לאחר שנטויז'ן עשו איזה ריסט אצלם - המהירות עלתה ובמהלך כחודש ירדה. כמו כן, תכיפות הניתוקים ירדה אבל עדיין יש כאלו מדי פעם.
אילו הסיבות שבגללן קשה לי להאמין שהבעיה בציוד ולא אצל בזק או נטויז'ן אבל הרי לאף אחת מהן לא באמת איכפת, בעיקר כשאפשר להטיל את האשמה על האחר או על ציוד.
מסכימה עם ההמלצה שלא ללכת על בסיס שנאה/אהבה. אנחנו דוגלים בהליכה על מחיר טוב, שירות ונוחות.
שוב,תודה על התשובה המושקעת.