בעיות עם ספרים ומוזיקה בפולין

guest2007

New member
בעיות עם ספרים ומוזיקה בפולין

שני דברים: 1.בשבוע הבא אני נוסע לפולין ואני בלחץ... המליצו לי על הרבה ספרים לקרוא לקראת המסע וקראתי בקושי 3... אני מפחד שבגלל שלא קראתי מספיק כמו שתיכננתי אז החוויה של המסע תהיה פחות חזקה..... כי אני לא מאמין שבאמת אפשר להנות עד הסוף מהמסע הזה בלי לקרוא רקע קודם.... אז מה שאני מבקש זה רשימה מצומצמת של ספרים שכדאי לי בכל זאת לקרוא בזמן המועט שיש לי עד הנסיעה, רצוי הספרים הכי טובים בנושא. אגב אני לא רוצה בהכרח רק ספרי שואה, אלא גם ספרים על החיים בפולין בעבר ובהווה בכלל. תודה לכל מי שיעזור! 2. מוזיקה. הנסיעות בפולין מאוד ארוכות, וכמו שאני מכיר את עצמי אני לא אסתדר שם בלי מוזיקה. יש לי mp3 עם מקום של 512 MB, אבל הבעיה היא שהוא כבר די ישן, הסוללה אמנם מתפקדת אבל לפעמים עושה בעיות, וסה"כ אחרי כל טעינה הוא יכול להחזיק משהו כמו 3-4 שעות. בנוסף אני גם לוקח איתי למסע דיסקמן, אבל כמות הדיסקים שלי מאוד מאוד מוגבלת, וגם הדיסקים שיש זאת לא בדיוק המוזיקה שאני הכי אוהב. עכשיו אני מאוד לחוץ בקטע הזה- להישאר בפולין בלי מוזיקה- אז יש לי כמה שאלות: א. אפשר במהלך היום לטעון את הסוללה של הmp3 או רק בערב? ב. האם 3-4 שעות של מוזיקה ביום מספיקות? הרי יש גם נסיעות של 8 שעות!! ג. האם 512 MB שזה בערך 110 שירים יספיק לי למסע של 8 ימים? אני שואל את זה כי ראיתי שיש mp3 עם 1GB מקום שעולה 200 ש"ח, עם סוללה חדשה והכל- שזה בטוח יספיק לי לפולין. הבעיה היא שממש לא בא לי להוציא עכשיו עוד 200 שקל... אבל מצד שני אני לא יכול להחזיק יום שלם בלי מוזיקה.... אז מה לעשות?

keds

New member
ווואוו.. קודם כל, קח אוויר ותנשום!!

1. בקשר לספרים, תבקש מהמורים-אנשים שיצאו למשלחת שימליצו על ספרים .. שניה אני אבדוק אם יש לי רשימת ספרים במחשב.. (טוב אין לי),את לא חייב לקרוא ספרים,רק לפניי המסע אתה יכול גם אחרי.. 2. להטעין את הבטריות אתה יכול רק בערב במלון.. אתה יכול לקנות סוללה חדשה,לקנות כמה רזרביות.. שיהיו לך. אני אישית לא שמעתי הרבה בMP3 למרות שהנסיעות ארוכות, רבו הזמן ישנתי (כל הזמן), גיברתי עם חברים/חברות, הקרינו לנו סרטים ומדיי פעם שמעתי. אני נסעתי עם -512 MB ועם 4 סוללות וזה הספיק לי(כמובן שהטענתי כל ערב).. ואני הסתדרתי עם השירים ששמתי, מקסימום אתה שומע מחבר.. וכו', זה באמת לא כזה סיפור.

guest2007

New member
4 סוללות?? יש לי רק 1!

וממש אין לי כוח להתחיל להסתובב באוטובוס ולחפש למי יש את המוזיקה שאני אוהב (אני לא שומע כל דבר). וחוץ מזה אני מעדיף שתהיה לי מוזיקה זמינה משלי.

חייםלוי

Member
מנהל
במאמרי הפורום יש רשימת ספרים

שהוכנה ע"י חברי הפורום ובמיוחד סקיפי.

בטריות

אז פשוט תלך לקנות בטריות רזרביות .. זה לא עולה הרבה... הן לא נטענות שיהיה לך לטיול... אני גם לא שמעתי הרבה... את רוב הנסיעות מנצלים לשינה , או שמדברים עם חברים, או שמקרינים סרט...

ברוב הנסיעות אתה תישן

אני למשל שכחתי את האמפי שלי בבית (ונזכרתי בזה רק באוטובוס בדרך לנתב"ג) והייתי מזה מבואסת אבל בסוף בכל נסיעה,גם של 5 דק' ישנתי כמו איזה תינוקת המסע הזה מעייף ואתה תנצל כל דקה פנוייה יחיסית לשינה

תשובות

1. אל תדאג לא חייבים לקרוא ספרים לפני בשביל הכנה למסע.. אני למשל לא הספקתי לקרוא ספרים שהמליצו לקרוא לפני המסע וזה בכלל לא פגם לי במסע ותאמין לי שאי אפשר לתכנן את החוויה במסע הזה,זה כל היופי. 2. אל תדאג רוב הנסיעות אתה מילא תיסע..אני דאגתי לגבי המוזיקה והבאתי איזה 4 בטריות והכנתי רשימת שירים והלכ ובסוף יצא שאולי שמעתי איזה שעתיים סה"כ מוזיקה מהנגן במשך כל המסע. כי בסיורים אסור לשמוע מזויקה,באוטובוס אתה רוב הזמן תישן או תהיה עם החברים. שיהיה לך מסע חוויתי =]

למעלה