בעיות עם TX

mimishtamesh

New member
בעיות עם TX

היי, ה TX שלי עושה soft reset עצמאית מדי פעם. התקנתי עליו datebk6 (ניסיון) ואת התוכנות הרגילות (בדיסק התקנה). איך אני מגלה למה הוא קורס? יש לוגים או משהו? תודה

cinargy

New member
תודה על הקישורים

תודה רבה רבה על הקישורים אני התקנתי את תוכנת הנעילה RESCO LOCKER כבר לפני שבועיים אבל לא היה לי מושג שחשוב לנעול את העברית של PILOC ולכן היה לי עדיין המון ריסטים. כמה שאלות קטנות: האם יש רשימה מפורטת של תוכנות שלא צריך לנעול ותוכנות שצריך בשביל TX? האם מומלץ לא להשתמש בכל ה-4 מגה של זיכרון המטמון? כמה מומלץ להשאיר פנוי? בתודה מראש, קובי

+++

רשימה של מה מומלץ לנעול יש לך בתוך התוכנה עצמה. היא תסמן עם סימן קריאה את מה שלדעתה צריך לנעול. העקרון שצריך להנחות אותך הוא שתנעל מה שפחות תוכנות. זה קצת משחק של ניוסי וטעיה. תנעל כל פעם עוד תוכנית ועוד אחת עד שתגיע למכשיר יציב ואז תסיר נעילה לאלו שנעלת אבל נראה לך שלא שינו כלום. זה יקח כמה ימים אבל זה מה שישיג את התוצאה הטובה ביותר. שים לב גם לא לנעול תוכנות שכבר ממילא נעולות. הן מופיעות עם האות L בתוכנה.

Ran sch

New member
ממליץ לך לגבות הרבה

בתקופה הקרובה וגם לקראת כל התקנה של תוכנה שאתה לא בטוח לגביה.

cinargy

New member
תודה

מקווה שהבעיות יפתרו גם ל - mimishtamesh שהעלה את השאלה לאוויר.

AYELET1

New member
התקנת עוד משהו מלבד

התוכנות שבדיסק של הפאלם וה-DATEBK6? ניסית לבדוק עם תוכנה צד ג' שהביא העכבר מתי הפאלם קורס?

cinargy

New member
שמתי לב ש VERSAMAIL קורס הכי הרבה

קראתי באתר PALMGEAR שהגרסה החדשה שהוציאה חברת פאלם ל VERSAMAIL יציבה בהרבה מזו שמגיעה עם ה-TX אבל ממש לא בא לי להשקיע כסף נוסף. בכל הפורומים משתמשים מתלוננים ש VERSAMAIL קורסת וגם מביאה לריסטים וזה לדעתי ממש מגוחך שהם לא מוציאים את העדכון חינם לכל המשתמשים שקנו TX. הפאלם M130 שלי היה קורס פעם בשנה ולעומתו ב-TX זה ממש יומיומי. חבל... נראה שחברת פאלם לא ממש מתעניינת לתקן את הבאגים שהגיעו עם המכשיר ואת התאימות לתוכנות נפוצות ומשאירה את זה לאנשים אחרים (כמו יוצרי תוכנת RLOCKER).

Ran sch

New member
טעות בקישור ממקודם

איילת את יכולה בבקשה למחוק את הקישור ששלחתי ממקודם תודה מצורף קישור לתוכנה מומלת לגיבוי ה- TX

למעלה